Sådan sorterer du dit affald

I dele af kommunen sorteres dagrenovation i bioaffald og restaffald. Ordningen findes overvejende i helårshuse, men visse steder er sommerhuse medtaget, og visse steder er helårshuse ikke med i ordningen.

Bioaffald og restaffald

Bioaffald skal i de grønne poser og i spanden med det grønne låg/grønne kant i låget. Restaffald skal i spanden med det røde låg/røde kant i låget.

Sorteringsvejledning for affald i hjemmet.pdf  >

Sorteringsvejledning for bioaffald.pdf  >

Glas, papir, batterier og småt elektronik

På mini-genbrugsstationerne rundt om i kommunen kan du aflevere glas, papir og batterier.

Du kan aflevere dine brugte batterier og småt elektronik ved at lægge det i en klar frysepose (maks 4 liter), binde knude på den og lægge den på låget af skraldespanden. Så tager skraldemanden den med næste gang han tømmer og afleverer dine batterier og elektronik på genbrugsstationen.

Er elektronikken for stor til at kunne være i en frysepose, skal det afleveres på genbrugsstationen.