Byggeri og renovering

Byggeri af nye enfamiliehuse, dobbelthuse, sommerhuse, altaner, tagterrasser og tilbygninger kræver byggetilladelse.

I Gribskov Kommune behandler Center for Teknik og Miljø alle typer byggesager.

Før du går i gang med dit projekt, er det ofte en god ide at alliere dig med en arkitekt, ingeniør, konstruktør eller anden professionel rådgiver, der har erfaring med at udarbejde ansøgningsmateriale til kommunen.

Søg om byggetilladelse på Byg og Miljøportalen

Se oplysninger om din ejendom på ois.dk

Se hvad der gælder for din ejendom på det digitale kort NetGis

Stilladser, containere og skurvogne

Søg om tilladelse inden der anbringes genstande, herunder stilladser og containere, byggematerialer m.v., på vejareal, fortov eller cykelsti.

Søg om råden over vejareal

Gravetilladelse hvis der skal graves i vejen

Før man graver i en vej, skal man have en gravetilladelse. Det gælder både for dem som ejer de ledninger, som ligger under vejen og for private personer. Ledningsejere er blandt andre vandværker, DONG-Energy og TDC.

Ansøg om eller færdigmeld gravetilladelse

Energirenovering af sommerhuse eller feriehuse

Når du energirenoverer, vil dit sommerhus eller feriebolig stige i værdi. Du sparer samtidig på energiregningen og får et bedre indeklima – alt dette med god klimasamvittighed.

Pjece om energirenovering af sommerhuse