Kan min ejendom komme med i Nationalparken?

Du kan måske stadig nå at få din ejendom med i nationalparken. Læs mere om, hvordan her. Du kan også se et kort over de ejendomme, der allerede har sagt ja til at være med, men som ikke kunne blive forbundet med andre.

Miljø- og Fødevareministeriet overvejer at give mulighed for, at man kan tilmelde sig Nationalparken hen over sommeren i forbindelse med den 16 uger lange høringsperiode for bekendtgørelsen. 

På kortet nedenfor kan du se alle de positive lodsejere der meldte sig ind i Nationalparken frem til 1. februar 2017. Det var desværre ikke muligt at skabe forbindelse mellem samtidlige disse lodsejere og det endelige forslag til afgrænsning af Nationalparken. De ejendomme, der gerne vil være med, men som i første omgang desværre ikke kunne, er lysegrønne, mens de, der er med i parken allerede nu, er mørkegrønne.

Vi skriver vi det her på hjemmesiden, hvis flere kan komme med
Indtil ministeriet beslutter sig for, om der kan komme flere ejendomme med, kan du se nærmere på kortet nedenfor og vurdere, om din ejendom kan blive en del af nationalparken. Din jord skal enten kunne forbinde de lysegrønne områder med de mørkegrønne - alene eller i samarbejde med andre interesserede lodsejere - eller også skal den ligge op af afgrænsningen til Nationalparken som er de mørkegrønne områder.

Se kortet her