Udvidede åbningstider på Holbohave

Holbohaves udvidede åbningstider ligger onsdage kl. 15-21 og hver første lørdag i måneden. De er for alle pårørende til borgere med demens, ikke kun for dem, der er visiteret til ophold på dagcenteret.

Social- og Sundhedsudvalget har udvidet åbningstiden på Holbohave med en hverdagssaften om ugen og en weekend-dag om måneden. Udvalget har besluttet at de udvidede åbningstider bliver onsdage fra klokken 15 til 21 og weekend-dagen bliver den første lørdag i hver måned fra kl. 10 til 14.

Også for borgere, der ikke er visiteret til ophold på Holbohave
Det er ikke kun borgere, der er visiteret til ophold på Holbohave, som kan være på Holbohave i den udvidede åbningstid - den er nemlig for alle med demens. Alle kan tilmelde sig til mandagen før den pågældende onsdagsaften og en måned før om lødagen. Borgere kan tilmelde sig ved at ringe til Holbohave på 71 99 57 99. Telefonen er åben alle hverdage fra kl.8 til 15.

Pårørende kan spise med til frokosten, når der er lørdagsåbent
Det vil være muligt for de pårørende at deltage i frokosten om lørdagen kl. 12 hvor der er lørdagsåbent. Pårørende skal tilmelde sig hvis de ønsker at spise med.