Arrangementer

Her finder du informationer om arrangementer inden for erhvervsområdet i Gribskov Kommune.

Informationsmøde om den nye leverandørportal Comdia

Gribskov Kommune vil pr. 1. august 2017 benytte leverandørportalen Comdia til udbud af håndværkerydelser, såsom mindre vedligeholdelsesopgaver og renoveringsprojekter. Konkret vil der være en leverandørliste for kommunen, som leverandører kan registrere sig på for at komme i betragtning til kommunens opgaver inden for bygge- og anlægsområdet.

For at introducere portalen afholder Gribskov Kommune derfor et informationsmøde, hvor formanden for erhvervs- og beskæftigelsesudvalget Jørgen Simonsen (V) deltager. På informationsmødet vil portalen blive introduceret samt de krav der er til optagelse på portalen. Efter introduktionen vil der være mulighed for at stille spørgsmål og få konkret hjælp til og vejledning i at tilmelde sig leverandørlisten i portalen. Vi runder mødet af med en sandwich.

Informationsmødet afholdes d. 22. august i Rådshussalen på Rådhuset i Helsinge fra kl. 16.00 – 17.30. Tilmelding sker ved at sende en mail til Erhvervskonsulent Martin Hamming Nygaard på mhnyg@gribskov.dk

Portalen anvendes til opgaver mellem 50.000 kr. og 3 mio. kr., og udvælgelse af leverandører til en opgave foregår efter en model bestående af tre spor. Du kan finde mere information om portalen eller tilmelde dig allerede nu her.

Fra 1. august kan du få hjælp i Gribskov Erhvervscenter A/S til at tilmelde dig portalen. Kontakt konsulent Anja Vestergaard – anja@gribskoverhvervscenter.dk