Nyheder

Gribskov klar til vintervejret

16. oktober 2019

Vintersæsonen er nu officielt i gang, og Gribskov Kommune er klar til at rykke ud, når sne og glat føre driller borgerne. Få viden og tips til, hvordan du også bliver vinterklar, her.

Gribskov Kommune styrker indsatsen mod unges misbrug af rusmidler

14. oktober 2019

Gribskov Kommune har søgt og fået støtte til at arbejde med MOVE i en to-årig periode. Det er Rusmiddelcenter Gribskov, som skal gennemføre forløbet, hvor både ledere og medarbejdere bliver opkvalificeret i at bruge metoden.

Flåter i Tilsvilde Hegn kan bære på TBE-virus

11. oktober 2019

Flåter i Tisvilde Hegn kan i øjeblikket overføre TBE, som kan være farlig for mennesker og dyr.

Gribskovs politikere indgår budgetforlig – alle partier er med

08. oktober 2019

Ét samlet Gribskov – det er politikernes bud på, hvordan de vil arbejde for langsigtede løsninger, der underbygger strategien om en kommune, der sætter rammen for kloge investeringer, prioriteringer, vækst og udvikling i hele Gribskov. Det er udgangspunktet for en 2-årig budgetaftale indgået mellem Venstre, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Det Konservative Folkeparti, Enhedslisten, løsgængerne Bo Jul Nielsen og Betina Sølver samt Nyt Gribskov.

Gribskovs nye hjemmepleje og sygepleje får fælles base i Gilleleje

08. oktober 2019

Den nye kommunale hjemmepleje får både lokaler i Helsinge og Gilleleje. Nu er lokaler på Fiskerbakken i kystbyen kommet i hus, og dem skal hjemmeplejen dele med sygeplejen til gavn for både borgerne og medarbejderne.

Borgmester øger fokus på udvidelse af Hillerødmotorvejen

27. september 2019

Behovet for en udvidelse af Hillerødmotorvejen stiger dag for dag. Derfor var borgmester Anders Gerner Frost i går til møde i Det Nordsjællandske Trafiknetværk på Christiansborg. Det er nemlig kun med en fælles nordsjællandsk front, at det kan lykkes at få den hårdt tiltrængte forlængelse af motorvejen i hus, og fokus på behovet skal øges, nu hvor der er kommet ny regering til.

Stor fest for frivillige i Gribskov

23. september 2019

Ildsjæle, engagement og medborgerskab er nøgleordene, når Gribskov Kommune slår dørene op for en fejring af frivilligheden på fredag den 27. september.

Altiden overtager boligerne på Kirkeleddet 6

19. september 2019

Altiden overtager boligerne på Kirkeleddet 6 efter Gribskov Kommune og vil fremover tilbyde hjem til voksne borgere med autisme. Det betyder nyt liv i bygningerne – en fordel for både borgere og kommunen. Overtagelsen bekræfter det gode samarbejde mellem kommunen og Altiden, der i forvejen er leverandør af en række velfærdsydelser i kommunen.

Serie bliver optaget på Geviret i Helsinge

17. september 2019

Filmskaberne bag storsuccessen 'Mens vi lever' optager scener til deres helt nye serie Grow i Gribskov Kommune. Blandt andet på værtshuset Geviret i Helsinge. De søger lokale statister til optagelserne tirsdag aften 17. september.

Alex Nyborg Madsen gæster stormøde

13. september 2019

Kom til informationsmøde om dét at være pleje- eller aflastningsfamilie