Pressemeddelelser og nyheder

Her finder du pressemeddelelser og nyheder fra Gribskov Kommune.

Hvad er vi blinde for i dag?

21. august 2018

I Gribskov kommune har unge fra Ungdomshuset og Ungdomsrådet i samarbejde med Tegners Museum reflekteret over ”Hvad er vi blinde for i dag”?

Vær med i Vindue for en forening

20. august 2018

Vindue for en forening handler om at synliggøre den frivillige indsats, som mennesker i Gribskov kommune yder både på det sociale, kulturelle og idrætsområdet, samt den værdi fællesskaberne har for de mange mennesker, der bor her.

Partier vil give gratis idræt til flere børn

14. august 2018

Flere forældre, som har svært ved at klare udgifterne til børnenes sport, skal kunne hente økonomisk hjælp, mener et flertal af partier i udvalget for forebyggelse og idræt.

Behov for kunstgræsbaner undersøges

14. august 2018

Gribskovs idrætsforeninger inddrages nu i arbejdet med at kortlægge behovet for yderligere kunstgræsbaner til sport. Det besluttede udvalget for forebyggelse og idræt i går.

Få hele familien op på cyklen - og Helsinge rundt

13. august 2018

’Helsinge rundt’ – cykelløbet for hele familien – er godt for både deltagerne og Gribskov Kommune, lyder beskeden fra formanden for forebyggelses- og idrætsudvalget, Trine Egetved-Sørensen (K).

Vi bygger om

08. august 2018

Fra 20.-24. august flytter vi midlertidigt Borgerservice til Bymosevej i Helsinge. Pas og kørekort kan vi desværre ikke udstede i denne periode.

Markering af Flagdag for Danmarks udsendte 2018

07. august 2018

Borgmester Anders Gerner Frost inviterer veteraner med familie til højtideligholdelse af dagen.

Svømmehallen flytter på stranden

05. juli 2018

Der er ekstra ordinært flisearbejde i 25 m bassinet og svømmehallen flytter derfor på Østmolen i Gilleleje i perioden 16. juli - 20. juli, kl. 8-14.

Sommersvømning på Østmolen i Gilleleje

05. juli 2018

Gribskov Kommune og Helsinge Svømmeklub giver alle børn i alderen 6-15 år mulighed for at deltage i sommersvømning i Gilleleje

Hvem skal have frivilligprisen 2018?

05. juli 2018

Du har mulighed for at indstille en person, en gruppe, en forening eller en organisation, som du mener gør en helt særlig social frivillig indsats i Gribskov kommune.