Team Tvilling løb med Frivilligpris 2016

230 frivillige festede med, da Frivillig Fredag løb af stablen fredag eftermiddag. De mange frivillige var blandt andet med til at hylde Team Tvilling, som blev belønnet med årets Frivilligpris for deres arbejde med at løbe og skabe glæde hos mennesker med handicap.

De frivillige løbere fra løbeklubben Team Tvilling har fået Frivilligpris 2016. Det blev offentliggjort i fredags, hvor 230 frivillige fra både sociale foreninger og idrætsforeninger var samlet i byrådssalen på rådhuset i Helsinge for at fejre Frivillig Fredag.

Formand for Social- og Sundhedsudvalget Birgit Roswall (V) overrakte prisen og begrundede blandt andet valget med, at Team Tvilling-løberne giver kørestolbrugere mulighed for at komme ud på løbeture, som ikke bare giver en god oplevelse med frisk luft og vind i håret. De bidrager også til at skabe et netværk og stærkere livskvalitet.

Frivillig Fredag blev fejret ekstra meget i år
Gribskov Kommune fejrer Frivillig Fredag hvert år for at hylde og anerkende den store indsats, som kommunens mange frivillige yder. I år havde politikerne besluttet at fejre de frivillige ekstra meget og derfor afsat penge til at gøre dagen særlig festlig.

 

 

FAKTA: De tre nominerede kandidater

Foreningen Ascent: for deres prisværdige og ihærdige indsats med at fremskynde integrationsprocessen i det danske samfund, og hjælpe nyankommne med at skabe et mere positivt liv i Danmark

Annette Clausen: for sin store og engagerede indsats i KIG IND, hvor hun, sammen med andre frivillige fra Frikirken i Græsted, har stået i spidsen for at skabe et ”helle”-sted for misbrugere, lettere sindslidende, ensomme, udsatte og mennesker med sociale problemer.

Team Tvilling: for deres energiske og prisværdige indsats, hvor de med frivillige løbere gør en stor forskel for borgere med handicap i Gribskov Kommune

FAKTA: Sådan bliver vinderen fundet 
Indstillingerne bliver gennemgået af en dommerkomité sammensat af repræsentanter fra Frivilligcentrene og Frivillig Forum. Juryen indstiller tre kandidater, som Social- og Sundhedsudvalgt vælger imellem.

Derfor kunne de 230 frivillige blandt andet hygge sig til tonerne af et steelband, spise tapas og blive underholdt af revyskuespilleren Pernille Schrøder, som i øvrigt er vokset op i Helsinge.

Team Tvilling fik overrakt et diplom og blomster, som synligt bevis på Frivilligpris 2016.


Yderligere oplysninger:
Line Dietz Bjerregaard, konsulent, tlf 72496279