Turister får gastronomisk vejviser

Gribskov er godt på vej til at blive kendt for sine mange lokale fødevarer af høj kvalitet. Nu er gastronomisk landkort klar til udlevering til turister og besøgende.

 

Vin, chokolade, økologisk kød og frugt og grønt – alt sammen produceret lokalt i Gribskov og nu også nemt at finde på et nyt, gastronomisk landkort.

Kortet med i alt 52 højdepunkter inden for mad og drikke er nu klar til omdeling i en nem pocket-udgave.

”Det er et fantastisk dejligt kort for vores turister og mange andre gæster. Ja, selv for os, som bor her, gemmer der sig mange behagelige overraskelser. Med kortet får vi virkelig sat skub i den udvikling, som længe har været i gang i Gribskov – nemlig at vise resten af verden, at vi virkelig gemmer på nogle kulinariske skatte,” siger formand for vækstudvalget i Gribskov Kommune, Nick Madsen (V).

Kortet fungerer som en nem lille vejviser og er opdelt i sektionerne 'Besøgsgård og bryggeri', 'Forretninger', 'Gårdsalg', 'Kulturinstitutioner', 'Overnatning', 'Spisesteder', 'Turistfart' og 'Vingård'.

Bag på kortet er listet alle adresser og åbningstider på de gastronomiske steder.

”Det er et stort skridt frem for vores udvikling for en attraktiv turistkommune, hvor vi tilbyder vores gæster noget hele året rundt. Vores små erhvervsdrivende, som beskæftiger sig med fødevarer, får et fælles udstillingsvindue med kortet her,” siger formand for erhvervs- og turismeudvalget, Michael Bruun (V).

Kortet er udarbejdet som et samarbejde mellem Gribskov Erhvervscenter, erhvervscentrets turismenetværk, VisitNordsjælland og Gribskov Kommune og udleveres alle steder, hvor der i øvrigt udleveres turistinformation.

Yderligere oplysninger:

Nick Madsen (V), formand for vækstudvalget, Gribskov Kommune, 72497537.

Michael Bruun (V), formand for erhvervs- og turismeudvalget, Gribskov Kommune, 40716630.