Sygeplejeklinikken i Gribskov Kommune

Sygeplejeklinikken i Helsinge er for dig, der selv kan komme hen til klinikken.

Du kan for eksempel få hjælp til:

• Sårbehandling
  • Kompressionsbehandling
  • Medicindispensering
  • Vejledning i at tage medicinen korrekt
  • Injektioner
  • Håndtering af smerter og kronisk sygdom
  • Pleje af stomi
  • Diabetesbehandling
  • Skift af blærekateter

Personalet på sygeplejeklinikkerne har fokus på at gøre dig så selvhjulpen som muligt. Det vil sige, at personalet arbejder målrettet på, at du selv bliver i stand til f.eks. at dryppe dine øjne, tage din medicin, tage kompressionsstrømper af og på og klare kateter og stomipleje

Hvordan får jeg sygepleje?

Du kan få tildelt sygepleje efter henvisning fra din praktiserende læge eller sygehusafdeling. Du kan også selv kontakte Gribskov Kommune, hvis du har behov for sygepleje. Så vil Gribskov Kommune hjælpe dig med at finde ud af, hvilken hjælp du kan få.

Hvor kan jeg få sygepleje?

Du kan få hjemmesygepleje i kommunens sygeplejeklinik i Helsinge eller i dit eget hjem. Gribskov Kommune har besluttet, at sygepleje fortrinsvist leveres på sygeplejeklinikken. Sygeplejeklinikken er for dig, der selv kan komme hen på klinikken. Hvis du ikke kan komme hen til klinikken, kommer hjemmesygeplejen hjem til dig. Der kan også være andre forhold der gør, at sygeplejen bedst foregår i dit hjem.

Hvordan kommer jeg i kontakt med sygeplejeklinikken?

Hvis du bliver henvist af læge eller sygehus, vil du blive kontaktet af hjemmesygeplejen. Sammen aftaler I, om sygeplejen skal foregå i klinikken eller i dit hjem. I aftaler også tid. Hvis du selv kontakter Gribskov Kommune, fordi du har behov for sygepleje, skal du ringe til Borgerservice på tlf.: 7249 6000

Hvad koster det?

Sygepleje er gratis og der er sygeplejeprodukter i klinikken. Du skal dog selv medbringe medicin og eventuelle cremer og salver.

Transport

Du skal selv sørge for transporten til og fra sygeplejeklinikken. Du kan eventuelt benytte dig af Flextur. Bestillingen sker hos Movia på tlf.: 7026 2727. Sygeplejeklinikken er tilgængelige for kørestolsbrugere. Der er mulighed for handicap-parkering.

Kontakt

Når du er blevet henvist til sygeplejeklinikken, vil du blive kontaktet, så du kan aftale tid med klinikken. Ved første besøg får du et mødekort med tid for din næste konsultation.

Afbud

Bliver du forhindret, beder vi dig melde afbud på tlf.: 7249 8550

Der er telefontid mellem kl. 7:30-10:00 og 13:00-14:30.

Sygeplejeklinikken Helsinge

Parkvænget 20B (Helsingegården)