Cool Kids - Chilled

COOL kids og Chilled for børn og unge med angstlignende udfordringer

Har du et barn/en ung i alderen 9-15 år, der er bange og oplever:
 
- problemer ved adskillelse fra forældrene
- overdreven generthed
- ængstelighed ved at være blandt andre mennesker (særligt fremmede)
- problemer med selvtillid og selvværd
- mange bekymringer
- undgåelse af forskellige situationer, som andre på barnets alder kan være i
- problemer med at komme i skole
- perfektionisme omkring eget skolearbejde
- fysiske symptomer tilsyneladende uden årsag, såsom hovedpine, mavepine, osv.
- problemer med at falde i søvn og sove alene eller væk fra hjemmet
 
Cool Kids/Chilled er et evidensbaseret gruppebehandlingsprogram til børn/unge med angst og deres familier, som varetages af Gribskov kommunes psykologer og konsulenter. I gruppen er mellem fire og seks familier. Både børn/unge og forældre deltager i et ugentligt møde på to timer i dagtimerne gennem 10 uger, der hjælper børnene/de unge til at overkomme og håndtere deres angst bedre både hjemme og i skolen. Det giver også forældrene praktiske strategier til at støtte deres børn.
 
Hvis du tænker, at det er noget for dit barn og jer som forældre, kan du sende en mail med en beskrivelse af jeres udfordringer med angst (½-1 A4-side) til DagtilbudOgskoler@gribskov.dk,  att.: Marie Okholm, Cool Kids/Chilled.  Husk også at skrive mail og tlf.nr. til begge forældre. Herefter vil du blive kontaktet med henblik på en vurdering af, om dit barn og jeres familie vil have gavn af at blive tilbudt en plads i programmet. Der opstartes to gruppeforløb om året, hhv. forår og efterår.
 
Deadline for at sende en ansøgning til forårshold: d. 15. januar. Deadline for at sende en ansøgning til efterårshold: d. 15. juli