Tandpleje til børn og unge

Gribskov Tandpleje tilbyder tandpleje til kommunens børn og unge fra 0 til 18 år. Tandplejen åbner op for al vanlig aktivitet i henhold til Sundhedsstyrelsens nyeste retningslinjer i forhold til Covid-19 fra mandag d. 8. august 2020

Tandpleje til børn og unge, samt omsorgstandpleje under Covid19 fra mandag d. 8. august 2020.

Tandplejen følger Sundhedsstyrelsens nyeste retningslinje og har fuld åbningstid. Tandplejen følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer i forhold til at minimere smittespredning. Vi beder ligeledes alle borgere, der skal ind på klinikkerne om at følge retningslinjerne, samt Tandplejens medarbejderes anvisninger.

Det vil sige:
• God håndhygiejne – brug gerne vores væghængte sprit dispenserer i venteværelset, når I kommer og går
• Host og nys i ærmet
• Hold minimum en meters afstand til medarbejderne og andre borgere
• Meld afbud ved følgende symptomer: feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine og muskelømhed

Tandplejens telefon 7249 9150 besvares på hverdage fra kl. 8.00-12.00. Fra kl. 12.00-15.00 er telefonen åben for akutte henvendelser.

Tandplejen genoptager fra mandag den 8. august al vanlig aktivitet, som kan finde sted under hensyntagen til de smitte reducerende tiltage i forhold til patienter, borgere og medarbejdere.

For børn der indkaldes til en undersøgelses- eller behandlingstid i Tandplejen gælder følgende:
• Vi beder jer om at melde afbud til aftalen, hvis barnet eller den voksne, der skal ledsage barnet, har symptomer, som kan tyde på Covid19 sygdom

• Vi udsender indkaldelser i e-boks og med sms 48 timer før jeres tid i tandplejen, hvor vi beder jer melde afbud, såfremt I har symptomer på Covid19

• Møder I op til aftalen og Tandplejens medarbejdere oplever symptomer hos jer, der kan tyde på Covid19 sygdom, vil vi afbryde behandlingen og udskyde besøget, til I er symptomfrie igen.

Når I møder op til aftalen i Tandplejen:
• Vi beder om, at barnet kun ledsages af én voksen

• Barnet skal have børstet tænder hjemmefra

• Venteværelset er ryddet for legetøj, blade og drikkevarer for at minimere
smitte. Sørg for at holde minimum en meters afstand til andre borgere, som måtte vente samtidigt med jer

• Hvis det overhovedet er muligt, beder vi ledsageren om at vente i venteværelset eller udendørs, mens barnet behandles

• Tandplejens medarbejdere giver ikke hånd og I bedes følge klinikassistenten, der ledsager jer ind i klinikrummet og ud igen, så I undgår at støde ind i andre borgere og medarbejdere

Vi lader ikke børnene gå i legetøjsskuffen/kurven. Små børnefingre har været mange steder, og legetøjskurven kan være en god kilde til smitte. Men vi tager gerne den ting op, som barnet peger på.
Kapaciteten i Tandplejen har i tre en halv måned været væsentligt reduceret. Vi har derfor oparbejdet en lang venteliste og pukkel af opgaver, som vi skal i gang med at indhente. Vi håber på jeres forståelse.

Gribskov Kommune beskytter dit privatliv, når du er i kontakt med kommunen.
Når vi modtager personlige oplysninger om eller fra dig, sørger vi for at beskytte oplysningerne, så de ikke bliver misbrugt.

Læs mere om behandlingen af personoplysninger og dine rettigheder her

Links til undersider