Affald

Læs om affald, genbrugsstationer, takster, SMS-service mm. eller anmeld manglende tømning.

Driftsændringer (fx ved helligdage) offentliggøres under Nyheder.

Afhentning af affald i julen

Vi gør opmærksom på, at der ikke er faste tømmedage mellem jul og nytår, men der hentes affald d. 23., 24., 27., 30., 31. december 2019 og d. 2. og 3. januar 2020. Stil gerne din spand frem i god tid.

Hvis du har for meget affald, kan du købe ekstra sække på Rådhuset eller på genbrugsstationen (kun mobil-pay).

Genanvendelse af plastik - Q&A

Anmeld problemer med din skraldespand, tømning, mm.

Se regler om adgangsvej for skraldemanden

Tilmeld eller afmeld sms-service og mailservice

Undgå maddiker og fluer i skraldespanden

SMS-servicen giver dig mulighed for at få en påmindelse om, hvornår vi henter dit affald - du kan også vælge at få beskeden på e-mail. Når du er tilmeldt servicen, vil kommunen også kunne sende beskeder, når der er ændringer i afhentningen af affald, fx i forbindelse med helligdage. Hvis du oplever fejl i beskederne, må du meget gerne henvende dig til os på tms@gribskov.dk eller tlf: 7249 6000

Hvis du i en kort periode har for meget dagrenovation, kan du købe en ekstra sæk på Rådhuset, på genbrugsstationerne eller ved udlejnings-bureauerne for sommerhuse. Priser findes i takstbladet. Dagrenovation kan ikke afleveres på genbrugsstationen.

Hvis du vil bestille en spand eller et sækkestativ mere, kan du kontakte os eller bruge selvbetjeningen herover ved at trykke på knappen om manglende tømninger.

Links til undersider