Sådan sorterer du dit affald

I dele af kommunen sorteres dagrenovation i madaffald og restaffald. Ordningen findes overvejende i helårshuse, men visse steder er sommerhuse medtaget, og visse steder er helårshuse ikke med i ordningen.

Madaffald og restaffald

Madaffald skal i de grønne poser og i spanden med det grønne låg/grønne kant i låget. Restaffald skal i spanden med det røde låg/røde kant i låget.

Sorteringsvejledning for affald i hjemmet.pdf  >

Plastik

Plastik skal sorteres for sig selv Se sorteringsvejledning til plast her

Læs spørgsmål og svar om plast på Vestforbrændings hjemmeside

Glas, papir, batterier og småt elektronik

På mini-genbrugsstationerne rundt om i kommunen kan du aflevere glas, papir og batterier.

Se kort over minigenbrugsstationer her

Du kan aflevere brugte batterier og småt elektronik ved at lægge det i en klar frysepose (maks 4 liter), binde knude på den og lægge den på låget af skraldespanden. Så tager skraldemanden den med, næste gang han tømmer og afleverer dine batterier og elektronik på genbrugsstationen.

Er elektronikken for stor til at kunne være i en frysepose, skal det afleveres på genbrugsstationen.