Hæderspris til unge der har taget en erhvervsuddannelse

Gribskov Kommunes Beskæftigelses- og Ungeudvalg – ønsker at hædre unge i kommunen, der tager en uddannelse, da det er vigtigt for at sikre, at der også er arbejdskraft til kommunens virksomheder i fremtiden.

Udvalget ønsker at uddele 2 hæderspriser med følgende indhold:

1.

Årets fighter - gives til en ung under 30 år, der under sit uddannelsesforløb har kæmpet for at gennemføre sin erhvervsmæssige uddannelse trods diverse udfordringer i forløbet.

2.

Præstationsprisen, som gives til en ung under 30 år som har opnået en topplacering på den uddannelse, vedkommende har færdiggjort.

 Kandidater til prisen er unge under 30 år bosat i Gribskov Kommune, der i indeværende år har afsluttet en af følgende uddannelser:

• En erhvervsuddannelse
• En kortere videregående uddannelse som SOSU, tandplejer, laborant , handelsøkonomer eller lignende.
• En professionsbacheloruddannelse, som eks. sygeplejerske, socialrådgiver fysioterapeutuddannelse mv.

 
Alle kan indstille og tænker du, at du kender en som kan gøre sig fortjent til en af ovennævnte æresbevisninger, så tøv ikke med at indsende en kort motiveret ansøgning (Max 1 A4 side).

Priserne vil blive uddelt ved et mindre arrangement på Jobcenter Gribskov, i kantinen, den 19. november 2020 kl. 16.00-17.30.

Indstilling til prisen sendes til Peter Andersen, Jobcenter Gribskov, Bymosevej 4, 3200 Helsinge, Mail: pande@gribskov.dk senest den 29. oktober 2020 og evt. spørgsmål kan rettes til Peter Andersen på Tlf. 72497816