Nyt it-system KAN forsinke refusion og udbetaling af sygedagpenge

De kommende uger bliver der i Gribskov Kommune arbejdet med at indføre et nyt, landsdækkende IT-system på sygedagpenge-området. Det kan forsinke refusion af sygedagpenge til arbejdsgivere og udbetaling af sygedagpenge til borgere.

Det betyder konkret, at:

Refusionsanmeldelser ikke kan ses fra 15. maj til 3. juni. De bliver sat i et ventesystem, indtil det nye system tages i brug den 3. juni.

Refusionsanmeldelser kan ikke blive behandlet fra 22. maj til 2. juni, fordi det gamle system er lukket ned.

For at medarbejderne kan lære det nye system at kende og ikke mindst for at få ro til at behandle sager, der venter, holder sygedagpengeydelsen lukket for både personlige og telefoniske henvendelser om sygedagpengeudbetaling 19. maj og 3.-8. juni

Gribskov Kommune beklager de gener, det kan medføre for borgere og virksomheder og lover, at der vil blive arbejdet på højtryk for, at sygedagpengerefusionen kommer til udbetaling hurtigst muligt.