Ungeindsatsen i Gribskov Kommune

.

Ungeindsatsen Gribskov Kommune

Er du ung mellem 14 og 29 år og endnu ikke i gang med en uddannelse eller et job? - eller har du brug for kommunens støtte på grund af personlige eller sociale årsager? Så kan du få hjælp fra den fælles kommunale ungeindsats.
Læs herunder, hvad vi kan hjælpe med.

Hvad er Ungeindsatsen i Gribskov?

Ungeindsatsen er en tværfaglig, sammenhængende og forebyggende indsats, der skal medvirke til, at alle unge under 30 år får støtte til at komme i gang med en uddannelse eller kommer i job.
Ungeindsatsen tager udgangspunkt i Lov om Kommunal Ungeindsats. Ungeindsatsen indebærer, at samarbejdet omkring unge 14-30-årige styrkes på tværs af Skoleområdet, Børn og Familieområdet, Social og Sundhedsområdet, Uddannelsesvejledningen og Beskæftigelsesområdet.
Det betyder, at vi arbejder på tværs af fagområder om indsatser, som kan støtte den unge i at opnå de mål, der ved fælles hjælp sættes i den unges uddannelsesplan.

Hvad kan du forvente som ung?

Hvis du er ung og endnu ikke i gang med en uddannelse eller job, eller hvis du på grund af personlige eller sociale årsager har brug for støtte fra kommunen - også støtte til at fastholde en uddannelse eller et job - kan du få hjælp fra kommunens ungeindsats. Uanset, hvor du henvender dig i kommunen, bliver du guidet derhen, hvor du kan få den rigtige hjælp.

Ungeindsatsen er en del af Center for Job og Unge. Du kan kontakte Ungeindsatsen ved at ringe til Gribskov Kommune på 7249 6000