Status på smittede i Gribskov Kommune

Status på smitte med ny Coronavirus/Covid-19 i Gribskov Kommune

Lokale smittetilfælde
Det er desværre en del af den nye hverdag med Corona, at vi løbende ser isolerede lokale smittetilfælde på kommunens på skoler, dagtilbud, plejecentre med videre. Kommunen følger hvert tilfælde nøje. Når der opstår bekræftet smitte med Covid19, følger vi sundhedsmyndighedernes anbefalinger i forhold til hjemsendelse af berørte børn og medarbejdere. Vi sætter ligeledes straks testprocedure og smitteopsporing i gang.

På denne side vil du fremover kunne se de smittetilfælde, som registreres på kommunens arbejdspladser og institutioner.
(bemærk: borgere, som ikke arbejder eller går i folkeskole i Gribskov Kommune er ikke med i disse smittetilfælde)

De registreres på den dato (hvor der er testet positiv for Covid19), sted (Hvilken af Gribskov Kommunes institutioner/arbejdspladser), antal smittede og status.

Fredag den 18. september
En elev fra en 7. klasse på Gilbjergskolen er blevet testet positiv for COVID19. Den pågældende klasse er blevet hjemsendt med henstilling om at blive testet.
Status
Alle medarbejdere der har været i klassen er ligeledes hjemsendt til test. De hjemsendte elever undervises de følgende dage af deres lærere efter nødbekendtgørelsen dvs. eleverne digital undervisning.

Tirsdag den 15. september
En elev er testet positiv for coronavirus på Sankt Helene skole, Vejbyafdelingen. 16 børn er blevet hjemsendt samt de fem medarbejdere, som har været i klassen.
Status
Testprocedurerne er i gang.

Fredag den 11. September
Elverhøjen, LM’s Børnehus og Tingbakkens Børnehus (afdeling Esbønderup Børnehus), er tilbage på normal drift og åbne for modtagelse af de børn som er testet negative, efter at en medarbejder blev konstateret smittet med Covid-19.