Status på smittede i Gribskov Kommune

Status på smitte med ny Coronavirus/Covid-19 i Gribskov Kommune

Lokale smittetilfælde 2021
Det er desværre en del af den nye hverdag med Corona, at vi løbende ser isolerede lokale smittetilfælde på kommunens på skoler, dagtilbud, plejecentre med videre. Kommunen følger hvert tilfælde nøje. Når der opstår bekræftet smitte med Covid19, følger vi sundhedsmyndighedernes anbefalinger i forhold til hjemsendelse af berørte børn og medarbejdere. Vi sætter ligeledes straks testprocedure og smitteopsporing i gang.

På denne side kan du se de smittetilfælde, som registreres på kommunens borgerrettede arbejdspladser og institutioner. Hvert tilfælde registreres på den dato hvor der er testet positiv for Covid19, sted og hvilken af Gribskov Kommunes institutioner/arbejdspladser det drejer sig om.

Opdateret 22. januar 2021:

Dagtilbudsområdet:

Boager: En medarbejder i vuggestuen er testet positiv. Berørte børn og medarbejdere er sendt hjem til test. En stue er luket ned fra i dag og forventer at åbne igen fredag d.29 januar 2021.

Esbønderup Børnehus: Alle børn og medarbejdere er sendt hjem til testning. Forventer at åbne igen mandag den 25.januar.

11. januar
Børnehaven i Birkevang, Gilbjerg Børnehuse: 1 barn er testet positiv for covid-19. Normal drift igen.
LM´s Børnehus: 2 medarbejdere er testet positiv for COVID-19. Normal drift igen.

Skoleområdet:

Alle klassetrin er jævnfør regerigens restriktioner hjemsendt og modtager digital fjernundervisning. Der er nødpasning for 0. til 4. klassetrin.

12. Januar
Gribskolen: En elev i nødpasning fra Gribskolen er testet positiv. Normal drift igen.

Plejeområdet
Opdateres dagligt senest kl.14.00 i forhold til status på antal smittede, som er syge/i isolation på grund af Covid-19:

Bakkebo
Borger: 1
Medarbejder: 0

Helsingegården
Borger: 0
Medarbejdere: 3

Trongården
Borger: 6
Medarbejdere: 14 fastansatte og 5 timelønnede

Der er indført besøgsforbud på alle tre plejecentre.

Sociale tilbud

Borgere: Ingen smittede borgere på sociale tilbud
Medarbejdere: fortsat enkelte medarbejdere, der er smittet.