Status på smittede i Gribskov Kommune

Status på smitte med ny Coronavirus/Covid-19 i Gribskov Kommune

Lokale smittetilfælde
Det er desværre en del af den nye hverdag med Corona, at vi løbende ser isolerede lokale smittetilfælde på kommunens på skoler, dagtilbud, plejecentre med videre. Kommunen følger hvert tilfælde nøje. Når der opstår bekræftet smitte med Covid19, følger vi sundhedsmyndighedernes anbefalinger i forhold til hjemsendelse af berørte børn og medarbejdere. Vi sætter ligeledes straks testprocedure og smitteopsporing i gang.

På denne side vil du fremover kunne se de smittetilfælde, som registreres på kommunens arbejdspladser og institutioner.

Hvert tilfælde registreres på den dato hvor der er testet positiv for Covid19, sted (Hvilken af Gribskov Kommunes institutioner/arbejdspladser), antal smittede og status.

Fredag den 23. Oktober
En elev fra 6. klasse på Gilbjergskolen er testet positiv med Covid 19. Eleven har været i isolation og det har ikke været nødvendigt at lave andre foranstaltninger.

Onsdag den 30. September
En medarbejder i Helhedsplejen i Helsinge er testet positiv med Covid19.
Status:
Alle berørte borgere er testet.

Mandag den 21. September

En medarbejder er testet positiv for covid-19 på Skovsminde Plejecenter. Der er iværksat test af alle medarbejdere og borgere.

Status 25. september
Alle borgere er testet negative. Der er endnu ikke svar fra alle medarbejdernes test, men indtil nu er der ikke flere, der er testet positiv med covid-19.

Fredag den 18. september

En elev fra 6. årgang på Gilbjergskolen, afdeling Blistrup, er blevet testet positiv for COVID19. Eleven fik symptomer fredag den 11. september og har ikke været i skole siden. Da begge 6 klasser har været på lejrskole i forrige uge, er hele årgangen (30 elever) samt 3 medarbejdere hjemsendt med henstilling om at blive testet.

Status 24. september
Alle børn og medarbejdere i den ene 6. klasse er testet negative. Der er normal klasseundervisning fra torsdag den 24.09.2020. I den anden 6. klasse, mangler der testsvar fra 8 elever. Skolen forventer at genoptage normal klasseundervisning fra fredag den 25.09.2020.

En elev fra en 7. klasse på Gilbjergskolen er blevet testet positiv for COVID19. Den pågældende klasse er blevet hjemsendt med henstilling om at blive testet.

Status 24. september
Der mangler testvar fra 6 elever. Alle medarbejdernes testsvar er negative. Klasseundervisning genoptages fra fredag den 25.09.2020

Tirsdag den 15. september

En elev er testet positiv for coronavirus på Sankt Helene skole, Vejbyafdelingen. 16 børn er blevet hjemsendt samt de fem medarbejdere, som har været i klassen.
Status
Alle tre klasser er genåbnet mandag den 21. september. Der er ikke fundet nye smittetilfælde.

Fredag den 11. September
Elverhøjen, LM’s Børnehus og Tingbakkens Børnehus (afdeling Esbønderup Børnehus), er tilbage på normal drift