Nyheder

Mange har spørgsmål om ejendomsskat

21. februar 2020

Mange borgere kontakter borgerservice med spørgsmål om ejendomsskat. Her finder du svar på nogle af de hyppigste spørgsmål. Husk, at første rate skal betales i dag 20. februar.

Borgmester om udligningsreform: Regeringen har lavet en Robin Hood-model med bind for øjnene

20. februar 2020

Gribskovs borgmester Anders Gerner Frost er stærkt forundret over, at den i forvejen økonomisk pressede kommune skal punge ud med yderligere 16 millioner kroner ifølge oplægget til den nye udligningsreform. Derfor har han nu kontaktet statsministeren og indenrigsministeren.

Bor du i Græsted og omegn eller er du på anden vis aktiv og har interesse i udvikling af området?

19. februar 2020

Gribskov Byråd inviterer til fælles dialog om Græsted og omegn den 31. marts. Formålet med mødet er, at byrådet lærer jer i lokalområdet bedre at kende og bliver klogere på jeres syn på hvilke potentialer området har.

Ungeindsats i Gribskov: Flere i uddannelse og job

18. februar 2020

Gribskov Kommune styrker sin indsats for at få flere unge i job og uddannelse ved blandt andet at samle fagfolk i ét center og give den unge én kontaktperson. Ungeindsatsen begynder 1. marts.

Borgmester: Regeringen bør lave udligningreformen om

18. februar 2020

Regeringen har lavet oplægget den nye udligningsreform som en Robin Hood-model uden reelt at vide, hvilke kommuner, der er fattige og hvilke der er rige. Derfor har borgmester Anders Gerner Frost nu skrevet til statsministeren og indenrigsministeren for at få dem til at lave reformen om. Læs brevet her.

Workshop til frivillige og foreninger

14. februar 2020

Vi tilbyder 3 fantastiske workshops til frivillige og foreninger i Gribskov.

Gribskovs sygepleje får topkarakter

05. februar 2020

Sygeplejen i Gribskov Kommune havde for nylig besøg af Styrelsen for Patientsikkerhed. Her fandt styrelsen ingen fejl og kunne dermed konstatere, at der ikke er nogen problemer for patientsikkerheden.

Bekymrende forslag til ny udligningsordning

30. januar 2020

Gribskov er en af de kommuner der igennem flere år har bidraget i debatten, og været stærkt kritiske overfor den nuværende udligningsordning. Borgmester Anders Gerner Frost er bekymret.

Skoleøkonomi: Ekstra bevilling skal hjælpe skolerne

21. januar 2020

Økonomiudvalget har behandlet sag om skolernes pressede økonomi. På den baggrund indstiller Økonomiudvalget til Byrådet, at der gives en bevilling, som skal hjælpe med at skabe bedre balance i økonomien.

Nyt hus til administration og sundhed i Helsinge by

15. januar 2020

En mangeårig beslutning om at samle de administrative medarbejdere i Helsinge bliver nu en realitet. Ikke i et nyt rådhus, men på to matrikler i Helsinge. Sagen behandles på Økonomiudvalgets møde den 20. januar. Ambitionen er, at det nye hus, som samler medarbejdere, også skal kunne bruges af borgerne, og der sigtes efter at placere det som nabo til Gribskov Gymnasium tæt på stationen og byen.