Pressemeddelelser og nyheder

Her finder du pressemeddelelser og nyheder fra Gribskov Kommune.

Gribskov ophører med borgerrådgiverfunktionen

30. oktober 2018

Borgerrådgiverfunktionen ophører i Gribskov Kommune efter fire år. Årsagen er kommunens pressede økonomi, forklarer borgmester Anders Gerner Frost.

Det kan blive lettere og billigere at byde på Gribskov-opgaver

30. oktober 2018

Økonomiudvalget skal mandag beslutte, om grænsen for garantistillelse fremover skal være på en million kroner i stedet for de nuværende 300.000. Det vil gøre det lettere og billigere for virksomheder, der byder på opgaver i kommunen og samtidig give mindre administration.

Storstilet besøgscenter ved Esrum Kloster på vej

30. oktober 2018

Esrum Kloster & Møllegaard er i fuld gang med at planlægge etableringen af et besøgscenter ved hovedindgangen til Nationalpark Kongernes Nordsjælland. Fonden bag klostret har nu ansøgt udvalget Kultur, Erhverv og Oplevelsesøkonomi om 530.000 kroner.

Gratis undervisning i demens for foreninger

26. oktober 2018

Foreninger kan gøre en kæmpe indsats for demensramte. Deltag i et gratis kursus om demens, og bliv klædt på til at kunne hjælpe og fastholde medlemmer, der rammes af demens.

Dialogmøde i Søborg med lokalpolitikerne

23. oktober 2018

Gribskov Byråd inviterer til fælles dialog om livet i Søborg og omegn, mandag den 5. november klokken 19.30

Kom til middag med borgmesteren

23. oktober 2018

Er du tilflytter? Så kom til middag med borgmesteren torsdag den 8. november 2018 kl 17

Ny retning sat for Gribskov Kommune

11. oktober 2018

Økonomiudvalget besluttede onsdag morgen at indstille til Byrådet at stoppe samarbejdet med to direktører. Årsagen er, at politikerne ønsker en ny profil, der blandt andet kan stå i spidsen for en smidig organisation, der i endnu højere grad kan tilpasse sig morgendagens velfærdsopgaver.

Snart kan Troldebakkerne begynde at blomstre

11. oktober 2018

I dag sætter Gribskov Kommune for alvor gang i et af Nordsjællands største byudviklings-projekter. To områder i Troldebakkerne bliver sat til salg, og flere investorer har allerede vist interesse. Dermed er Troldebakkerne et skridt nærmere at få sine første indbyggere.

Melby Overdrev og Tisvilde Hegn nomineret

11. oktober 2018

Vores smukke område Tisvilde Hegn er sammen med Melby Overdrev nomineret til at komme med i Danmarks Naturkanon. Giv området din stemme, så det kan komme med.

Har du husket, at gøre noget for dig selv i dag?

10. oktober 2018

I dag er det World Mental Health Day, eller på dansk ”ABC dagen”. Det betyder, at der verden over er et særligt fokus på mental sundhed lige præcis i dag.