Nyheder

I tvivl om HPV-vaccination til søn eller datter?

25. september 2020

Hvis du er i tvivl, om din datter eller søn bør få en HPV-vaccination, så se med tirsdag 29. september kl. 19.30, når læge på Afdeling for Kræftbehandling, Herlev & Gentofte Hospital Sidsel Lindgaard holder oplæg om HPV-vaccination og svarer på spørgsmål fra seerne.

Flertal fastholder den indgåede to årige budgetaftale i Gribskov

23. september 2020

Aftalen er indgået af: Venstre, Socialdemokratiet, Enhedslisten, Radikale Venstre og Nyt Gribskov. Sidste år indgik et samlet byråd budgetforlig om ”Ét samlet Gribskov” – en budgetaftale, som byggede på de nødvendige beslutninger og handlinger, der skal bringe balance i Gribskov Kommunes økonomi og sikre fremtidige investeringer og udvikling.

Hjælp kommunen med at finde vejnavne til nyt boligområde

23. september 2020

Gribskov Kommunes kommende boligområde Troldebakkerne nord for Helsinge får hele 25-30 nye veje, som alle har brug for et navn. Derfor beder kommunen nu om hjælp til at finde vejnavne, som passer til området.

Trafik-legeplads i Helsinge på vej

16. september 2020

Udvalget Udvikling, By og Land besluttede i går, at der skal ligge en legeplads på Nytorv i Helsinge. Udvalgsformand takker foreninger og butikker for et stærkt samarbejde og vurderer, at legepladsen vil trække flere shoppelystne mennesker til Helsinge.

Gribskov Kommune hjemtager beredskabet

16. september 2020

Udvikling, By og Land besluttede i går at hjemtage beredskabet. Det sker efter en udbudsrunde, hvor kommunen selv kom med det laveste bud på opgaven. Det kommunale beredskab går i luften 1. januar 2021.

Corona: Børn og pædagoger fra tre institutioner skal testes

11. september 2020

En person, der har haft tværgående funktion i de tre institutioner Elverhøjen, LM’s Børnehus og Tingbakkens Børnehus (afdeling Esbønderup Børnehus), er blevet testet positiv for Covid19. Derfor skal børn og pædagoger testes i de kommende dage. De berørte børn og pædagoger er sendt hjem.

Møller i Gribskov skal fremtidssikres

11. september 2020

Ramløse Mølle, Pibe Mølle og Esrum Vandmølle skal restaureres. Formålet er at gøre møllerne funktionsdygtige, så de aktive møllelaug kan formidle møllernes historie.

Pressemeddelelse: Styringsmodel på skoleområdet sendes i høring

09. september 2020

Udvalget Børn, Idræt og Familie sender nu et forslag til en ny model for styring af skolernes økonomi i høring. Tirsdag den 8. september behandlede udvalget en sag om ny styringsmodel på skoleområdet. Der var to forskellige modeller i spil, og udvalget besluttede, at gå videre med den ene af modellerne.

Pressemeddelelse: Salget af ”Pyramiden” og "Det gamle rådhus” i Gilleleje er endelig gået igennem

04. september 2020

Nu er salget af de ikoniske gule bygninger på Vesterbrogade i Gilleleje, i daglig tale kaldet ”Pyramiden” og ”Det gamle rådhus”, faldet på plads. Bygningerne får nyt liv som badehotel.

Flagdag 5. september for Danmarks udsendte

25. august 2020

Gribskov kommune ønsker igen i år at markere den officielle flagdag for Danmarks udsendte.