Nyheder

Etape 2 på Møllebakken solgt

16. maj 2019

Gribskov Kommune har nu solgt etape 2 af det store byudviklingsprojekt midt i Helsinge på Møllebakken. Køberen er det lokale firma M.S. Development fra Tisvildeleje.

Ny hjemmepleje skal være værdig, fleksibel, enkel og let

16. maj 2019

Private leverandører af hjemmepleje kan nu søge om at blive godkendt som fritvalgsleverandør efter kommunens nye godkendelsesordning. Udvalgsformand betoner tillid mellem borgere, leverandører og kommune i den nye aftale.

500.000 kroner til lægeudstyr gavner borgerne

10. maj 2019

Gribskov Kommune har sammen med Helsinge Lægecenter søgt og fået 500.000 kroner fra pulje i Sundheds- og Ældreministeriet til undersøgelses- og behandlingsmuligheder tæt på borgerne. Dermed kan borgerne diagnosticeres hos egen læge og komme hurtigere i gang med at blive behandlet.

Stor forældretilfredshed med dagtilbud og skoler i Gribskov Kommune

08. maj 2019

Gribskov Kommune har gennemført en forældretilfredshedsundersøgelse på dagtilbuds- og skoleområdet. Undersøgelsen viser generel stor tilfredshed blandt forældrene.

Gribskov har stor succes med at udrydde rotter

06. maj 2019

Gribskov Kommune, GribVand og Anticimex blæste i slutningen af 2017 til kamp mod et stigende antal rotter. Her godt et år efter er status på kommunens store rotteprojekt, at cirka 18000 rotter er gået i fælderne. Og kampen fortsætter, for målet er at nedbringe antallet af rotteanmeldelser med 75 procent i de udvalgte områder i 2020.

Landsbystafetten: En sjov og aktiv hyggedag med venner og familie

03. maj 2019

Hygge, samvær, god mad og motion for både naboer, venner og familie er i højsædet, når beboerne i Blistrup, Søborg, Mårum inviterer til Landsbystafetten lørdag 25. maj.

Åbent hus på friplejehjemmet på Bavne Ager 12. maj

03. maj 2019

Kom til åbent hus på det nye friplejehjem på Bavne Ager 1 i Gilleleje 12. maj kl. 10-12. Alle er velkomne til at komme og se, hvor langt byggeriet er kommet – og opleve to færdige prøveboliger. Der er kaffe og brød til de fremmødte.

Åbent hus-arrangement for borgere med diabetes

03. maj 2019

Har du diabetes? - Så kom og se de nye produkter til vores åbent hus-arrangement den 13. maj i Helsinge.

Nye aftaler styrker løn og arbejdstid for lærerne og børnehaveklasseledere i Gribskov

01. maj 2019

Gribskov Kommune og Gribskov-Halsnæs Lærerkreds har netop indgået nye aftaler om løn og arbejdstid for lærere og børnehaveklasseledere.

Vi sætter fokus relationer og fællesskaber for ældre

26. april 2019

Hvordan sætter vi gode rammer for, at man som ældre i Gribskov kan bevare og styrke sine sociale relationer og netværk?