Nyheder

Workshop til frivillige og foreninger

14. februar 2020

Vi tilbyder 3 fantastiske workshops til frivillige og foreninger i Gribskov.

Gribskovs sygepleje får topkarakter

05. februar 2020

Sygeplejen i Gribskov Kommune havde for nylig besøg af Styrelsen for Patientsikkerhed. Her fandt styrelsen ingen fejl og kunne dermed konstatere, at der ikke er nogen problemer for patientsikkerheden.

Bekymrende forslag til ny udligningsordning

30. januar 2020

Gribskov er en af de kommuner der igennem flere år har bidraget i debatten, og været stærkt kritiske overfor den nuværende udligningsordning. Borgmester Anders Gerner Frost er bekymret.

Skoleøkonomi: Ekstra bevilling skal hjælpe skolerne

21. januar 2020

Økonomiudvalget har behandlet sag om skolernes pressede økonomi. På den baggrund indstiller Økonomiudvalget til Byrådet, at der gives en bevilling, som skal hjælpe med at skabe bedre balance i økonomien.

Nyt hus til administration og sundhed i Helsinge by

15. januar 2020

En mangeårig beslutning om at samle de administrative medarbejdere i Helsinge bliver nu en realitet. Ikke i et nyt rådhus, men på to matrikler i Helsinge. Sagen behandles på Økonomiudvalgets møde den 20. januar. Ambitionen er, at det nye hus, som samler medarbejdere, også skal kunne bruges af borgerne, og der sigtes efter at placere det som nabo til Gribskov Gymnasium tæt på stationen og byen.

Bor du i Tisvilde/Tisvildeleje eller er du på anden vis aktiv og har interesse i udvikling af lokalområdet?

13. januar 2020

Gribskov Byråd inviterer til fælles dialog om Tisvilde/Tisvildeleje og omegn. På mødet vil vi sammen tale om de potentialer området har. NB: Mødet er flyttet til Sankt Helene feriecenter på grund af ekstra mange tilmeldinger.

Tandplejen holder åbent om lørdagen

09. januar 2020

Tandplejen for børn og unge i Gribskov Kommune holder åbent om lørdagen 11 gange i 2020 for at gøre det lettere for forældre med travle hverdage at finde tid til tænderne. Det er i første omgang en forsøgsordning.

Vuggestuer og børnehaver får lukkeuge i uge 29

09. januar 2020

Fremover vil kommunens vuggestuer og børnehaver være lukket i uge 29 i sommerferien. Det skal kommunens dagplejere til gengæld ikke. Det har udvalget Børn, Idræt og Familie besluttet.

Ramløse Skole bliver fødeskole til Bjørnehøjskolen fra august 2020

09. januar 2020

Udvalget Børn, Idræt og Familie har besluttet, at Ramløse Skole skal være fødeskole til Bjørnehøjskolen, når det nye skoleår begynder. Dermed implementeres byrådets beslutning fra august 2020.

Gribskov giver midler til fire lokale projekter

18. december 2019

Fire lokale sundhedsprojekter har fået midler fra puljen ”Sammen om sundhed og trivsel”.