Pressemeddelelser og nyheder

Her finder du pressemeddelelser og nyheder fra Gribskov Kommune.

40 lejeboliger på vej til Bavne Ager Eng

17. januar 2019

Byrådet har godkendt salget af Bavne Ager Eng. Her vil 40 lejeboliger blive etableret. Køberen er det lokale Gillelejefirma Strandhavehus ApS.

Foredrag om kost og motion til seniorer

16. januar 2019

Frivilligt Forum Gribskov og Gribskov Kommune inviterer til foredrag med Kaj Winther. Til foredraget kan du blandt andet høre om, hvordan du selv kan bidrage til at tiden efter de 60 år bliver en god tid.

Fuldkornsdag

13. januar 2019

Sæt kryds i kalenderen fredag den 18. januar. Det er nemlig Årets Fuldkornsdag.

Gribskov Kommune søger domsmænd og nævninge

09. januar 2019

Gribskov Kommune søger 148 borgere, der kunne tænke sig at blive domsmand eller nævning. De skal hjælpe rettens juridiske dommer med at dømme i straffesager.

Afhentning af affald i julen 2018

18. december 2018

På grund af helligdage, kan skraldemanden ikke hente dit affald på de dage, som han plejer. Det betyder at i julen 2018 bliver din skraldespand tømt en af følgende dage:

Gribskovs nye kommunaldirektør er fundet

14. december 2018

Sascha Volmer Sørensen er ny kommunaldirektør i Gribskov Kommune. Det besluttede Byrådet på et ekstraordinært møde fredag morgen.

Pressemeddelelse: Hvor er vandet i grunden?

13. december 2018

Der er ikke tale om en UFO, men spektakulært ser det ud, når Miljøstyrelsen i disse dage flyver rundt med en helikopter med en stor ramme under og undersøger, hvor grundvandet egentlig er. Rammen svæver ca. 25-30 meter over jorden, og ved hjælp af den spektakulære anordning indhentes oplysninger til kortlægning af, hvor vandet i undergrunden er. Det hjælper os til at beskytte grundvandet bedre.

Milepæl i genopretningen af Søborg Sø!

04. december 2018

Miljø- og Fødevareministeriet har opkøbt 210 hektar jord af tre lodsejere. Det svarer til 40 % af det areal der skal til for at genskabe Søborg Sø. Projektet om at genoprette Nordsjællands fjerdestørste sø er således rykket tættere på målet. De første lappedykkere, traner og venner forventes at kunne flytte ind i 2023.

Parkeringspladser bliver en del af nyt boligområde

27. november 2018

Byggeriet af det nye, store boligområde midt i Helsinge, Møllebakken, begynder i starten af december. Det betyder, at parkeringspladserne nord for rådhuset forsvinder. Der bliver reserveret ekstra totimers-pladser tæt på rådhuset til borgerne.

Gribskov ophører med borgerrådgiverfunktionen

30. oktober 2018

Borgerrådgiverfunktionen ophører i Gribskov Kommune efter fire år. Årsagen er kommunens pressede økonomi, forklarer borgmester Anders Gerner Frost.