Nyheder

Bliv testet for corona i Græsted fem dage i januar

12. januar 2021

Man kan blive testet for corona-virus den 18., 20., 23., 25. og 27. januar fra klokken 10 til 16 i Gribskovhallen i Græsted. Her kommer regionens mobile enhed nemlig på besøg og sætter et midlertidigt testcenter op. Det er en PCR-test med svar inden for cirka 48 timer.

Ekstra rengøring på vej til daginstitutioner

08. januar 2021

Daginstitutioner i Gribskov Kommune får tilført ekstra daglige timer rengøring. Det sker ved at flytte rundt rengørings-ressourcer fra andre områder i kommunen, der har mindre brug for rengøring i øjeblikket. Formand for Børn, Idræt og Familie Natasha Stenbo Enetoft roser fleksibiliteten.

Første spadestik i Helsinges nye bydel Troldebakkerne

29. december 2020

Arbejdet med den kommende bydel i Helsinge, Troldebakkerne, går officielt i gang 5. januar. Her er der første spadestik, når en gravemaskine tager første ”bid” til et af områdets regnvandsbassiner.

Udvalg foreslår ny ledelsesstruktur på dagtilbudsområdet

16. december 2020

Børn, Idræt og Familie foreslår blandt andet at skabe fem dagtilbuds-distrikter og at ændre ledelsesstrukturen på området. Formålet er at finde 1,2 millioner kroner på driften. Forslagene skal først i en grundig høring, før udvalget træffer den endelige beslutning.

Kernefortælling - der samler Vores Gribskov

16. december 2020

Gribskov Byråd vedtog tirsdag aften kommunens kernefortælling. Kernefortællingen beskriver Gribskov Kommunes styrkepositioner og er en samlende vision for, hvad Gribskov ønsker at videreudvikle. Kernefortællingen og de foreslåede aktiviteter er blevet til i et samarbejde med flere hundrede borgere og virksomheder, som har deltaget i interviews og forskellige workshops igennem 2019 og 2020. Nu skal de mange borgere igen på banen for at udvikle fyrtårne, der skal bringe visionen til live.

Falck åbner Corona-testcenter torsdag i Helsinge

15. december 2020

Falck åbner et Corona-testcenter på torsdag i Helsinge Hallerne med lang åbningstid. Borgmester Anders Gerner Frost glæder sig over, at borgerne i Gribskov Kommune får meget nem adgang til at blive testet.

Gribskov Kommunes arbejde med FN's verdensmål

15. december 2020

Det politiske temaudvalget for arbejdet med FN´s verdensmål, som Byrådet nedsatte i april 2020, er godt i gang med deres arbejde.

Kystdirektoratet uddeler 20 millioner til beskyttelse af Nordkysten

13. december 2020

Projektet Nordkystens Fremtid får en del af Kystdirektoratets pulje-millioner til kystbeskyttelse. Det drejer sig om cirka 20 millioner kroner. De tre kystborgmestre glæder sig desuden over, at staten nu har udvidet puljen med 350 millioner kroner de kommende år.

Gribskov sender kommuneplan i forhøring

11. december 2020

Gribskov Kommune har i forbindelse med revision af kommuneplanen sendt kommuneplanen i forhøring. I den forbindelse holder kommunen et digitalt borgermøde 15. december fra klokken 16 til 17. Alle er velkomne til at lytte med og stille spørgsmål.

Friplejehjem indtager Troldebakkerne

11. december 2020

Byrådet sagde tirsdag aften ja til at sælge to klynger i Helsinges nye bydel Troldebakkerne. Køberen er den førende danske ejendomsudvikler og -innovator NREP, som vil bygge et friplejehjem og tryghedsboliger i området. Både borgmester og udvalgsformænd byder projektet velkommen med åbne arme.