Nyheder

Gribskov Kommune styrker sit fokus på unge

12. december 2019

Gribskov samler sin ungeindsats i ét center for at kunne støtte og vejlede de unge endnu mere effektivt. De unge vil blandt andet få én kontaktperson og dermed én indgang til kommunen. De unge har også fået deres eget afsnit i den netop vedtagne beskæftigelsesplan.

Afhentning af affald i julen

12. december 2019

Vi gør opmærksom på, at der ikke er faste tømmedage mellem jul og nytår, men der hentes affald d. 23., 24., 27., 30., 31. december 2019 og d. 2. og 3. januar 2020.

Enigt Økonomiudvalg indstiller at Velfærdsdirektør stopper grundet manglende tillid

11. december 2019

Økonomiudvalget har i går besluttet at indstille til Byrådet, at samarbejdet med velfærdsdirektør Mikkel Damgaards skal ophøre.

Livredningstjenesten vinder årets handicappris

03. december 2019

Handicaprådet har besluttet, at Gribskov Kommunes Handicappris 2019 går til Den Nordsjællandske Kystlivredningstjeneste for at skaffe og drifte kørestole til badning i havet. Det er 10. gang, at prisen bliver uddelt.

Gribskov: Ny centerchef til Dagtilbud og Skoler

29. november 2019

Center for Dagtilbud og Skoler har fået ny centerchef. Han hedder Jakob Boye-Møller og kommer fra en stilling som distriktsskoleleder i Hillerød Kommune. Han begynder 1. januar

Sløret løftes for modtager af handicapprisen 3. december

28. november 2019

Udvalgsformand Birgit Roswall står klar til at uddele årets handicappris 3. december 2019. Prisen går til en person, virksomhed, organisation eller forening som har gjort noget særligt for borgere med handicap. Alle de indstillede bliver afsløret på dagen, og formanden overrækker prisen på rådhuset, hvor de indstillede bliver fejret ved en reception.

Udvalg tripper for at beslutte affaldssortering

27. november 2019

Udvikling, By og Land vil gerne beslutte, hvordan borgerne skal sortere husholdningsaffald, men udvalget må afvente regeringens ressourcestrategi, konstaterer formanden oven på møde i udvalget tirsdag aften.

’Småt brandbart’ bliver nu til ’Rest efter sortering’

20. november 2019

Gribskov Kommune har gennem flere år arbejdet på at nedbringe mængden af Småt brændbart. Det skifter denne uge navn til ’Rest efter sortering’ for hjælpe til at få udsorteret de sidste mængder af genanvendeligt affald.

Gribskov står fast på beslutning om at træde ud af Frederiksborg Brand og Redning

13. november 2019

Gribskov Byråd har besluttet at stå fast på at træde ud af Frederiksborg Brand og Redning.

Få diplom for kold og heltemodig efterårsdukkert

06. november 2019

Borgmester Anders Gerner Frost og minister Nick Hækkerup står klar til at overrække diplomer til alle, der er klar på et heltemodigt koldt gys på lørdag 9. november kl. 15 ved molen i Tisvildeleje.