Nyheder

Pressemeddelelse: Besøg på plejecentrene

02. juli 2020

Regeringen har åbnet op for, at der igen kan aflægges besøg indendørs på plejecentrene. Gribskov åbner for besøg på en måde, hvor smittespredningen fortsat kan begrænses.

Dobbeltrettet cykelsti et skridt nærmere realisering  

26. juni 2020

En dobbeltrettet cykelsti på to delstrækninger langs Valbyvej nu godt i gang med at blive til virkelighed. Skitseforslaget er næsten klar og der indkaldes til informationsmøde snarest muligt.

Sundhed og trivsel: Gribskov klar med økonomisk støtte til gode idéer

26. juni 2020

Gribskov ønsker at finde nye og bedre måder at skabe sundhed og trivsel for alle, der bor og arbejder i kommunen. Så har du en god idé, som du brænder for at give liv, så kan du søge puljen ’Sammen om sundhed og trivsel’.

Inddragelse en central del af kommende styringsmodel for skolerne

25. juni 2020

Udvalget Børn, Idræt og Familie slog fast onsdag aften, at inddragelse af skolerne skal være en central del af arbejdet med styringsmodellen for skolerne fra 2021 og frem.

Puljen: Sammen om sundhed og trivsel

24. juni 2020

Udvalg øger trafiksikkerhed på vej

22. juni 2020

Udvikling, By og Land har besluttet at gøre Rågelejevej mere sikker at køre på. Det sker ved at afmærke dele af strækningen som en ”2 minus 1-vej”. Arbejdet går i gang snarest muligt.

Naturnationalpark styrker Gribskov Kommune

19. juni 2020

Borgmester og udvalgsformand ser frem til, at Gribskov bliver en af Danmarks to første naturnationalparker, hvor vild natur får lov til at trives. Det vil for eksempel gavne biodiversiteten, børn og unges læring, og så vil Gribskov Kommune blive endnu mere attraktiv at besøge og bo i.

Ny centerchef for Dagtilbud og Skoler i Gribskov Kommune

18. juni 2020

Claus Herbert er Gribskov Kommunes nye centerchef for Center for Dagtilbud og Skoler. Han kommer med masser af erfaring med børne- og ungeområdet og har blandt andet været leder af Børn, Unge og Læring i Halsnæs Kommune. Han begynder 1. august.

Legepladsen i Tisvilde Hegn er lukket pga. flåter

17. juni 2020

Flåter i Tisvilde Hegn kan overføre TBE, som kan være farlig for mennesker og dyr.

Udskudt national affaldsplan forhaler Gribskovs sorteringsplaner

15. juni 2020

Regeringen har udskudt sin nationale plan for sortering af affald, og dermed kan Gribskov ikke komme i gang med konkrete tiltag for at øge sorteringen af husholdningsaffaldet i kommunen. Det ærgrer udvalgsformand.h