Nyheder

Gribskov Kommune og Attendo indgår aftale om virksomhedsoverdragelse af medarbejdere i hjemmeplejen

15. august 2019

Gribskov Kommune etablerer den 1. december 2019 en kommunal hjemmepleje. Den kommunale hjemmepleje skal sammen med private fritvalgsleverandører sikre en stabil dækning af borgernes behov for hjemmepleje.

Flagdag for Danmarks udsendte

14. august 2019

Gribskov Kommune markerer igen i år den officielle flagdag for Danmarks udsendte 5. september 2019.

Nedlæggelse af Søborg Trinbræt går både ud over lokalbefolkningen og udviklingen

13. august 2019

Region Hovedstaden overvejer at nedlægge Søborg Trinbræt for at spare tid, men det vil gå ud over lokalbefolkningen og udviklingen i Gribskov Kommune, konstaterer lokalpolitikere.

Gribskovs borgere skal vælge hjemmeplejeleverandør

08. august 2019

Gribskov etablerer en kommunal hjemmepleje den 1. december, der sammen med private fritvalgsleverandører skal sikre en stabil dækning af borgernes behov for hjemmepleje. To private leverandører har ønsket at levere hjemmepleje. Nu er begge godkendt, og det betyder, at borgerne kan vælge kommende leverandør.

Gribskov klar med gratis rygestopkurser fra august

05. august 2019

Alle kan melde sig til de nye gratis rygestopkurser i Gribskov Kommune. Kurserne afholdes af nogle af landets dygtigste rygestopkonsulenter.

Bor du i Valby eller er du på anden vis aktiv og har interesse i udvikling af lokalområdet?

30. juli 2019

Gribskov Byråd inviterer til fælles dialog om Valby og omegn, tirsdag den 27. august 2019 kl. 19.30 - 21.30 i forsamlingshuset i Valby, Aggebovej 6, 3200 Helsinge

Gribskov: Ny centerchef til beskæftigelsesområdet

01. juli 2019

Gribskov Kommune henter ny centerchef fra Herlev Kommune. Vivi Stausholm Jepsen bliver centerchef på beskæftigelsesområdet, hvor hun bl.a. skal fortsætte det tætte samarbejde med kommunens virksomheder.

Gribskovs grønne arealer skal bringes i orden nu

28. juni 2019

Traditionen tro er tiden omkring Sankt Hans den tid, hvor hækken skal klippes og græsset skal slås. Det gælder også for Gribskov Kommunes grønne arealer. Men den entreprenør, der står for at holde kommunens grønne drift, er så langt bagud, at kommunen nu varsler sanktioner.

Gribskov etablerer kommunal hjemmepleje

28. juni 2019

Anmodninger fra de private leverandører er blevet gennemgået, og konklusionen er nu, at Gribskov etablerer en kommunal hjemmepleje, der sammen med private fritvalgsleverandører kan sikre en stabil dækning af borgernes behov for hjemmehjælp.

Gribskov henter ny direktør i Vejdirektoratet

28. juni 2019

Niels Tørsløv bliver direktør for Plan, Teknik og Beskæftigelse i Gribskov Kommune.