Ændret afhentning af affald ved helligdage

I uger med helligdage kan du opleve, at vi henter affaldet på andre dage end normalt. Det har især betydning for dig, der skal stille din spand frem for at få tømt den.

Påske

I uge 15 hentes affald mandag, tirsdag og onsdag 10.-12. april. Du kan derfor opleve, at vi henter dit affald op til to dage, før vi plejer.

I uge 16 hentes affaldet tirsdag, onsdag, torsdag og fredag 18.-21. april. Du kan derfor opleve, at vi henter dit affald en dag senere, end vi plejer.

Store Bededag

I uge 19 hentes affald mandag til torsdag, 8.-11. maj. Du kan derfor opleve, at vi henter dit affald dagen, før vi plejer.

Kristi Himmelfart

I uge 21 hentes affald mandag, tirsdag, onsdag og fredag, 22.-24. + 26. maj. Du kan derfor opleve, at vi henter dit affald en dag før eller senere, end vi plejer.

Pinse

I uge 23 tømmes der affald tirsdag til fredag, 6.-9. juni. Du kan derfor opleve, at vi henter dit affald en dag senere, end vi plejer.

 

Hvis du oplever problemer med afhentningen af dit affald, kan du melde det ind her på hjemmesiden døgnet rundt. Brug linket på siden gribskov.dk/affald