500.000 kroner til lokale projekter

Seks lokale projekter får i alt en halv million kroner. Pengene kommer fra Puljen for Erhverv, hvis formål blandt andet er at tiltrække virksomheder, styrke detailhandlen og brande Gribskov Kommune.

Pilgrimsruten Tisvildevejen, et gastronomisk landkort over Gribskov Kommune og midler til et fondsprospekt, der ses som forudsætning for den fremtidige udvikling af Veterantoget og Eventpladsen.

Det er tre af de seks projekter, som Økonomiudvalget denne uge har sagt ja til at give en andel af den 500.000 kroner store Pulje for Erhverv.

21 ansøgninger blev til syv
De endelige modtagere af puljemidlerne er fundet gennem to ansøgningsrunder.

I første runde modtog administrationen 21 ansøgninger med et samlet ansøgt beløb på 3.653.000 kr.

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget besluttede så på sit møde 16. august i år at opfordre syv ansøgere til at indsende en udvidet ansøgning til 2. runde.

Økonomiudvalget fandt ekstra penge
Seks ud af de syv projekter endte med at få penge fra puljen. Faktisk overskred de seks udvalgte projekter de 500.000 kroner med i alt 85.000 kroner, men Økonomiudvalget besluttede at bevilge differencen via reservepuljen.

Legeplads på Stejlepladsen 
Det syvende projekt, en legeplads på Stejlepladsen ved Gilleleje, fik ikke penge fra erhvervspuljen, til gengæld har Økonomiudvalget besluttet, at projektet indgår i budgetforhandlingerne for 2018-2021.

Yderligere oplysninger:
Susanne Hartmann Rasmussen, chef i Center for Byer, Ejendomme og Erhverv, tlf. 7249 8202