Borgmester inviterer til stormøde om Helsinge bymidte

Hvordan ser borgerne og de handlende gerne bymidten i Helsinge udvikle sig? Borgmester Kim Valentin vil på stormøde 18. januar drøfte fremtiden for Helsinge bymidte.

Der skal være en aktiv handel og rigt byliv midt i Helsinge.

Det mener borgmester Kim Valentin (V), som onsdag den 18. januar inviterer erhvervsdrivende og andre interesserede til stormøde om fremtidens planer for Helsinge bymidte.

”Jeg ser frem til at få både borgere og handlende med i en dialog om bymidtens udvikling. Det er afgørende for hele Gribskovs vækst og Helsinges udvikling, at Helsinge bymidte bliver ved med at være et sted, hvor der er liv i gaderne midt i byen, og hvor folk kommer for at købe ind i mange forskellige butikker. Vi har masser af projekter undervejs, som skal skubbe på den udvikling, men det er vigtigt, at både butikker og borgere byder ind med gode ideer og tanker om, hvordan de godt kunne tænke sig byen,” siger borgmester Kim Valentin.

På mødet vil Gribskov Kommunes fortælle om planer og indsatser for udviklingen af bymidten. Desuden vil formanden for de handlende i Gadekærforeningen, Michael Hass, fortælle, hvilke muligheder foreningen ser for at styrke handel og byliv i bymidten.

Mødet afholdes i byrådssalen 18. januar kl. 19.

Læs mere i programmet på: http://www.gribskov.dk/nyheder/2017/hvordan-styrker-vi-handel-og-byliv-i-helsinge-bymidte/.

 

Yderligere oplysninger: Kim Valentin (V), borgmester, Gribskov Kommune, 72498200.