Pressemeddelelse: Erhvervspulje har fået vind i sejlene

Efter forlængelse af ansøgningsfristen har Puljen for Erhverv fået hele 21 ansøgninger. Onsdag udvalgte Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget de heldige ansøgere, der går videre til 2. ansøgningsrunde og dermed rykker tættere på at få del i puljens halve million kroner.

Noget tyder på, at kommunens driftige borgere og virksomheder for alvor har fået øjnene op for Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalgets Puljen for Erhverv.

I hvert fald har hele 21 borgere, foreninger og virksomheder ansøgt om at få del i den halve million kroner mod blot nogle få stykker sidste år.

"Mange spændende projekter"
De mange ansøgere satte formand for udvalget Jørgen Simonsen (V) og resten af medlemmerne på en svær opgave på udvalgsmødet onsdag, da de skulle udvælge de heldige, der går videre til anden ansøgningsrunde og dermed kommer tættere på at få del i de 500.000 kroner:

"Vi har fået ansøgninger for over 3,5 millioner kroner, og der var mange spændende projekter, som vil gavne vores kommune. Vi har nu udvalgt de allerbedste," siger Jørgen Simonsen.

Projektet skal gavne kommunen
Udvalgets medlemmer har blandt andet udvalgt ansøgningerne ved at vurdere, i hvor høj grad projekterne gavner erhvervsliv, turister, fritidsborgere eller borgere.

Politikerne har også set på, om projekterne skaber vækst på erhvervs- og turismeområdet. Derudover vurderede politikerne, om projekterne er med til at tiltrække virksomheder, øge detailhandlen eller brande kommunen som et attraktivt sted at drive virksomhed og besøge.

Puljen kan ikke gå til almindelige foreningsarrangementer, der kun er rettet imod foreningens medlemmer og drift.

De endeligt udvalgte til puljens midler får besked efter udvalgets behandling 20. september 2017.

Yderligere oplysninger:
Jørgen Simonsen, formand for Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget, tlf. 4050 2640
Susanne Hartmann Rasmussen, Chef i Center for Byer, Ejendomme og Erhverv, tlf. 7249 8202