Ta´med ud og fisk

Er du vild med at fiske, eller vil du gerne prøve kræfter med det for første gang? - Vi fisker fra båd og mole.

Hvordan fanger man en skrubbe? Hvilke fisk kan man fange i Kattegat? Og hvordan laver man et forfang, som er uimodståeligt for skrubber og andre fisk? Alt det og meget mere kan man få svar på – og prøve selv – når Gribskov kommune, Fishing Zealand og lokale lystfiskerforeninger inviterer til lystfiskerdag på Kulturhavnen i Gilleleje lørdag den 14. oktober fra kl. 10.00 til 15.00.

Arrangementet er delt op i to, hvor formiddagen er reserveret børnefamilier, mens eftermiddagen kun er for voksne. Efter nøje instruktion af lokale lystfiskere og fiskeguide Allan Hvithammar, får alle deltagere mulighed for at omsætte teori til praksis, enten fra båd, havnemole eller badebroen på Veststranden.

Interesserede opfordres til at medbringe eget fiskegrej, men hvis det kniber, er det muligt at låne stang, hul og line på biblioteket i Gilleleje.

Det er gratis at deltage, bortset fra at alle voksne over 18 år skal løse et statsligt fisketegn. Det kan gøres på dagen på www.fisketegn.dk

Deltagere, som gerne vil ud og fiske fra båd, skal tilmelde sig på hjemmesiden gribskovbib.dk senest fredag den 13. oktober kl. 12.00. Der er begrænset plads på båden, så princippet er først til mølle.

Arrangementet, som er det første i en række af fire, er blevet til i et samarbejde mellem Fishing Zealand, lokale lystfiskerforeninger og Gribskov kommune.

OBS. I tilfælde af dårligt vejr aflyses sejladsen og vi fisker i stedet fra Havnemolen eller fra Badebroen på Veststranden.