Kom til orienteringsmøde om beskyttelse af Nordkysten 9. juni

Gribskov Kommune inviterer til orienteringsmøde om kystbeskyttelse 9. juni i Gilleleje Hallen klokken 10-12. Her kan alle interesserede høre konklusionerne af en stor teknisk undersøgelse, der viser, hvordan kysten kan beskyttes mod de fremtidige storme.

De tre kystkommuner Halsnæs, Gribskov og Helsingør er nu klar til at fremlægge en stor teknisk undersøgelse af, hvordan vi kan beskytte kysten mod fremtidens storme.

Den tekniske undersøgelse viser, hvordan det er muligt at beskytte kysten med en kombination af strandfodring med sand, grus og ral og hård kystbeskyttelse i form af skråningsbeskyttelse, bølgebrydere og høfder.

9. juni i Gilleleje Hallen klokken 10-12
Orienteringsmødet sker i Gribskov Kommune 9. juni i Gilleleje Hallen fra klokken 10 til 12. Her fremlægger rådgivergruppen Niras, DHI og Hasløv og Kjærsgaard konklusionerne fra rapporten og giver deres bud på, hvordan det fysiske anlægsprojekt kan komme til at se ud.

Borgmester: Alle er velkomne
Borgmester Anders Gerner Frost (NytGribskov), viceborgmester Bo Jul Nielsen (S) og formand for Miljø, Klima og Kyst i Gribskov Kommune Michael Hemming Nielsen kommer også med til mødet.

Borgmesteren fortæller, at alle er velkomne til mødet.

”Det er et stort projekt, som betyder noget for mange. Derfor har vi eksperterne fra rådgivergruppen med til orienteringsmødet, så borgerne kan stille spørgsmål,” siger Anders Gerner Frost.

Man skal melde sig til senest 1. juni
Man skal melde sig til mødet senest 1. juni. Det kan man gøre til kmbyl@gribskov.dk

Hvis du ikke kan komme til mødet i Gribskov
De tre kommuner er hver klar med en præsentation for borgerne. Hvis du ikke kan komme til den ene, så kan du måske komme til en af de andre to. Se tid og sted i faktaboksen nederst.


Yderligere oplysninger:
Anders Gerner Frost, borgmester i Gribskov Kommune, tlf. 7249 8215
Astrid Ravnsbæk, direktør, Teknik og Miljø i Gribskov Kommune, tlf. 7249 6644


FAKTA:

Orienteringsmøderne i de tre kommuner løber af stablen:

Gribskov
I Gilleleje Hallen 9. juni fra klokken 10 til 12
Tilmelding til: kmbyl@gribskov.dk senest 1. juni

Halsnæs
I Hundested Hallen 9. juni fra klokken 13 til 15
Tilmelding på: halsnaes.dk/nordkystensfremtid senest 1. juni

Helsingør
I Konventum 11. juni fra klokken 17 til 19
Tilmelding til: blv@helsingor.dk senest 1. juni

Om Nordkystens Fremtid
De tre kystkommuner Halsnæs, Gribskov og Helsingør arbejder sammen i kystbeskyttelses-projektet Nordkystens Fremtid. Læs mere om Nordkystens Fremtid på nordkystensfremtid.dk