Parkeringspladser bliver en del af nyt boligområde

Byggeriet af det nye, store boligområde midt i Helsinge, Møllebakken, begynder i starten af december. Det betyder, at parkeringspladserne nord for rådhuset forsvinder. Der bliver reserveret ekstra totimers-pladser tæt på rådhuset til borgerne.

Der er første spadestik på det store byudviklingsprojekt Møllebakken midt i Helsinge i begyndelsen af julemåneden.

Og det er en glædelig tidlig julegave, for spadestikket markerer, at arbejdet med at bygge en helt ny bydel med cirka 150 nye boliger i Helsinge går i gang.

”Den nye bydel giver et væsentligt løft til Helsinge med mange nye boliger og dermed flere borgere. Det vil puste helt nyt liv i bymidten, og det får blandt andre de lokale erhvervsdrivende gavn af,” siger borgmester Anders Gerner Frost.

Borgmester: To-timers-parkeringspladser på vej
Parkeringspladsen nord for Rådhusvej lukker 10. december.

”Derfor reserverer vi flere to-timers parkeringspladser ved rådhuset. Det vil give borgerne mulighed for både at ordne indkøb og lægebesøg i området og eventuelle ærinder på rådhuset,” siger borgmesteren.

Ansatte på rådhuset opfordres til at parkere på det store p-areal foran VP-arkaden cirka tre minutters gang fra rådhuset.


Yderligere oplysninger:
Anders Gerner Frost, borgmester, tlf. 7249 8215
Stine Løfgreen Tveden, teamleder, tlf. 7249 6786

FAKTA:
Læs mere om Møllebakken her:
https://www.gribskov.dk/om-kommunen/fakta-om-kommunen/byudvikling-og-planlaegning/udviklingsplaner/helsinge/moellebakken-nyt-projekt-midt-i-helsinge/