Politikerne går i tæt dialog med borgerne i aften

I aften tager byrådet hul på det første af en række dialogmøder i lokalsamfundene i Gribskov Kommune. Det første løber af stablen Sankt Helene Skole i Vejby, hvor borgerne er inviteret til dialog med politikerne.

Dialogen med borgerne skal være endnu bedre. Derfor har byrådet besluttet at holde en række temamøder rundt om i lokalsamfundene. Det første møde finder sted i aften på Sankt Helene Skole i Vejby.

Borgmester Anders Gerner Frost (NytGribskov) fortæller:

”Jeg glæder mig rigtig meget til at komme til Vejby og møde borgerne. Jeg tror på, at det er vigtigt, at vi mødes ansigt til ansigt og har mulighed for at tale sammen helt nede på jorden,” siger borgmesteren.

Han glæder sig til at snakke om de emner, som borgerne i øvrigt selv har bedt om at tale med politikerne om på forhånd. Det vil foregå ved borde opstillet til lejligheden, hvor der er 45 minutter til hvert emne sammen med politikerne. Her er spontane spørgsmål naturligvis også velkomne.

Viceborgmester Bo Jul Nielsen (S) ser frem til aftenen og håber på at få masser af input med.

”Det bliver spændende at blive klogere på, hvad borgerne er optaget af, og hvad de har af ambitioner for Vejby,” siger viceborgmesteren.

Der bliver holdt dialogmøder i alle 12 valgdistrikter i kommunen. De er planlagt i samarbejde med borgerforeninger, lokalråd og foreninger. Og så skal de løbe af stablen på for eksempel skoler, i forsamlingshuse eller andre lokale steder.

Yderligere oplysninger:
Anders Gerner Frost, borgmester, tlf. 7249 8215
Bo Jul Nielsen, viceborgmester, tlf. 7249 7511

FAKTA:
Der er lokal debat i Vejby torsdag 30. august 2018 kl. 19.30-21.30 på Sankt Helene skole, afdeling Vejby, Femgårdsvej 6, 3210 Vejby.