Udvalget Børn og Familie vil bevare Langdraget i Gilleleje

Udvalget Børn og Familie besluttede fredag eftermiddag at skrinlægge den planlagte lukning af børnehuset Langdraget i Gilleleje. Politikerne vil sikre, at der er pladser nok til alle børn i byen.

Børn og Familie besluttede på et møde fredag eftermiddag at bevare børnehuset Langdraget i Gilleleje. Det fortæller formand for Børn og Familie Sisse Krøll Willemoes (nytgribskov).

“Vi har besluttet, at Langdraget skal bevares. Vi har valgt at lytte til forældrene, som har oplevet utryghed i forbindelse med beslutningen. Samtidig har det vist sig, at der ikke er så mange penge at spare ved at lukke Langdraget som først antaget. Det er vigtigt for mig, at børnene kan sikres pasning i Gilleleje, så jeg er glad for at alle i udvalget var enige i at bevare Langdraget,” siger formanden.

Medlem af udvalget Trine Egetved (K) uddyber:
“Jeg er rigtig ked af den utryghed og usikkerhed, sagen om den mulige lukning af Langdraget har skabt i Gilleleje. Jeg håber vores beslutning i dag skaber den ro og tryghed som børnefamilierne i Gilleleje har fortjent.”

Sagen skal behandles på byrådsmødet på tirsdag.

Yderligere oplysninger:
Sisse Krøll Willemoes, formand for Børn og Familie, tlf.: 3052 3726
Trine Egetved, medlem af Børn og Familie, tlf.: 7249 7538