Falck åbner Corona-testcenter torsdag i Helsinge

Falck åbner et Corona-testcenter på torsdag i Helsinge Hallerne med lang åbningstid. Borgmester Anders Gerner Frost glæder sig over, at borgerne i Gribskov Kommune får meget nem adgang til at blive testet.

Tre testlinjer, åbent mandag til fredag fra klokken 9 til 20 og weekendåbent. Fra på torsdag er der særdeles gode muligheder for at blive hurtigtestet for Coronavirus i Gribskov Kommune. Her åbner der nemlig et nyt testcenter i Helsinge Hallerne. Det glæder borgmester Anders Gerner Frost:

”Vi skaber nu i samarbejde med Falck en mulighed for, at vores borgere i Gribskov kan blive testet hurtigt og endda i kommunen. Hele landet står i en meget alvorlig situation , hvor smitteopsporing er en vigtig del af nedbringelse af smittetallet. Derfor er det naturligvis glædeligt, at vi nu - sammen med Falck - skaber denne mulighed her i Gribskov. Testen egner sig til alle, som gerne vil lade sig screene for at vide, om de uforvarende er smittet med Corona,” siger borgmesteren.

Det tager 15 minutter at få svar, og det kræver hverken tidsbestilling eller lægehenvisning at blive testet på centeret.

Yderligere oplysninger:
Anders Gerner Frost, borgmester, Gribskov Kommune, tlf. 7249 8215
Simon Wonsild, Operativ leder, Ambulance Region Hovedstaden, tlf. 6064 3596