To nye centerchefer til Gribskov Kommune

Social og Sundhed deles op i to områder, som får hver sin nye centerchef. De to chefer er nu fundet og er klar til start henholdsvis 1. april og 1. maj

Først kom nyheden om Gribskov Kommunes ny velfærdsdirektør Per Ullerichs, og nu er de to centerchefer, som skal varetage velfærdsområdets to nye centre, også kommet på plads.

Mette Bierbaum bliver centerchef for området sundhed og ældre og kommer fra en stilling som konsulent i Gribskov Kommune, hvor hun bl.a. har arbejdet med opgaver for Center for Social- og Sundhed. Mette har tidligere været centerchef og direktør i Gribskov Kommune, men fratrådte i 2018 af private årsager.

”Efter godt 2 år væk fra Gribskov Kommune, hvor jeg har passet min familie, glæder jeg mig rigtig meget til at tiltræde stillingen som centerchef for sundheds- og ældreområdet. Jeg glæder mig til at stå i spidsen for den store omstilling og opbygning af det nære sundhedsvæsen,” siger Mette Bierbaum.

Kommunaldirektør Sascha Volmer Sørensen har store forventninger til det nye hold på social- og sundhedsområdet:

”Vi har været igennem en stor forandringsproces, hvor vi bl.a. har oprettet en kommunal hjemmepleje og der ligger fortsat en stor opgave i at få tingene til at hænge sammen inden for de stramme økonomiske rammer og få de nye centre helt på plads. Man kan sige, at alle grundstenene for et stærkt social- og sundhedsområde er lagt, og nu skal der et stærkt hold med solide erfaringer til at føre os til næste niveau – en stabil drift til fordel for borgerne i Gribskov Kommune. De to nye centerchefer matcher vores ambitionsniveau og kommer med relevant erfaring og stærke kompetencer, så jeg er meget tilfreds med det hold, som nu er på plads.”

Ny centerchef på området social, børn og voksne bliver Erica Maria Tromp. Erica kommer fra en stilling som centerchef i Borgercenter Handicap i Københavns Kommune.

”Vi skal hele tiden optimere kvaliteten i de borgerrettede ydelser, og samtidig være økonomisk driftssikre. Det lykkes bedst, når det gøres i et inddragende samspil, hvor både medarbejdere og borgere, ledere og politikere bidrager med hver deres perspektiver. Jeg glæder mig til at være drivkraften bag den udvikling,” siger Erica Maria Tromp.

portræt
Center for Social, Børn og Voksne:
Erica Maria Tromp, 56 år, uddannet lærer og bl.a. Master i udsatte børn og unge, tiltræder 1. maj

 

portræt
Center for Sundhed og Ældre:
Mette Bierbaum, 50 år, uddannet Cand. Scient. Pol fra Aarhus Universitet, tiltræder 1. april

 

Yderligere oplysninger:

Sascha Volmer Sørensen, kommunaldirektør, tlf. 7249 6369