Ekstra rengøring på vej til daginstitutioner

Daginstitutioner i Gribskov Kommune får tilført ekstra daglige timer rengøring. Det sker ved at flytte rundt rengørings-ressourcer fra andre områder i kommunen, der har mindre brug for rengøring i øjeblikket. Formand for Børn, Idræt og Familie Natasha Stenbo Enetoft roser fleksibiliteten.

Corona-krisen styrker behovet for rengøring i kommunens daginstitutioner. Og det behov bliver nu imødekommet ved at tilføre ekstra ressourcer fra andre områder i kommunen som for eksempel jobcenteret, skolerne og rådhuset.

Her er behovet for rengøring nemlig mindre på grund af hjemsendelser og nedlukning på grund af corona-krisen.

Stor fleksibilitet
Formand for Børn, Idræt og Familie Natasha Stenbo Enetoft roser administrationen for omlægningen af rengørings-ressourcerne:

”Det viser stor fleksibilitet og er bare et kæmpe og vigtigt løft til daginstitutionerne, som har særligt brug for de ekstra hænder til rengøring i denne tid. Det er rigtig godt gået af administrationen,” siger formanden på vegne af udvalget.

I øjeblikket varer nedlukningen frem til 17. januar, men den bliver muligvis forlænget. Administrationen vurderer løbende situationen.

Yderligere oplysninger:
Natasha Stenbo Enetoft, formand for Børn, Idræt og Familie, tlf. 7249 8270
Claus Herbert, centerchef i Center for Børn og Unge, tlf. 7249 8231