Alex Nyborg Madsen gæster stormøde

Kom til informationsmøde om dét at være pleje- eller aflastningsfamilie

Har du og din familie overvejet at blive aflastnings- eller plejefamilie for udsatte børn og unge men savner viden? Så mød op til vores spændende informationsdag:

Lørdag den 28 september 2019 kl 10-13
På Hillerød Rådhus, Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød

At blive plejefamilie er et valg om at åbne jeres hjem for et barn, der har brug for at vokse op i trygge og stabile rammer.

Det kræver også, at I alle i familien er enige om at have lyst og overskud til at få et nyt familiemedlem.

Ligesom i resten af landet mangler vi også i Nordsjælland pleje- eller aflastningsfamilier. Derfor er kommunerne Allerød, Egedal, Frederikssund, Furesø, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Hillerød, Hørsholm og Rudersdal gået sammen for at sætte ekstra fokus på manglen på pleje- og aflastningsfamilier.

Vi vil forsøge at komme omkring alle glæder og udfordringer ved at blive aflastnings-eller plejefamilie, på vores informationsdag.

Vi har inviteret Alex Nyborg Madsen, som både vil fortælle om at være plejefamilie og fungere som konferencier under hele informationsdagen.

Program
• Præsentation af vores panel, bestående af familieplejekonsulent, plejefamilie, plejebarn, socialtilsyn samt myndighedsperson for en familieafdeling
• Alex Nyborg Madsen vil fortælle om at være plejefamilie
• Plejebarn fortæller om at bo i en plejefamilie
• Familieplejekonsulentens rolle
• Hvad er der gået forud for en anbringelse?
• Hvordan bliver man godkendt som aflastnings-eller plejefamilie?

Det vil hele dagen være muligt at stille spørgsmål og til sidst er der mere information ved de opstillede cafeborde, hvor de forskellige kommuner er repræsenteret.

Tilmelding skal ske senest torsdag den 26. september 2019 til: plejefamilie@halsnaes.dk