Hvor udvikler vi?

Vi har fokus på vækst i Gribskov Kommune og er for tiden i gang med at planlægge mere end 1000 nye boliger rundt om i kommunen. Få det gyldne overblik over, hvor kommunen udvikler erhvervs- og boligområder her.

 

Aktuelle byudviklingområder

Ramløse Øst

Blistrup Nord

Gilleleje Syd

Troldebakkerne

Der er mange områder i spil i kommunen, ovenstående er aktuelle byudviklingsområder. Følger du linket "få det gyldne overblik" lidt længere nede på siden, kan de se alle vores udviklingsområder.

Hvor udvikler vi?

Især Helsinge og Gilleleje er områder, hvor vi for tiden har større udviklingsprojekter i gang. Men vi holder en balance, så også vores mindre bysamfund, fx Blistrup, Ramløse, Vejby og Esbønderup tager del i udviklingen.

I Helsinge er det særligt området Troldebakkerne med ca. 700 nye boliger og Møllebakken midt i byen med 150 nye boliger, som driver udviklingen af byen. Desuden er vi også fuld gang med at se på, hvordan bymidten kan styrkes så den fortsat er attraktiv med aktiv handel og byliv.

I Gilleleje vil der indenfor en kort årrække stå 100-150 nye boliger klar til indflytning syd for byen og et nyt læringsområde er under etablering omkring skolen. Der er også et nyt badehotel på vej, og forberedelser til flere boliger i Gilleleje Syd er i fuld gang.

Se byudviklingskort over hele Gribskov Kommune her

Du kan læse om vores lokalplanproces her

 

Køb og Salg

Salg af fast ejendom

Gribskov Kommune sælger løbende ud af ejendomme og grunde som enten ikke anvendes mere eller som led i byudvikling i kommunen. Når kommunen handler ejendom, sker det som udgangspunkt ved offentlig udbud.

Dette sker ved lokal annoncering og købstilbud skal være skriftlige og vil blive behandlet fortroligt, indtil et salg har fundet sted. Udbudsperioden vil normalt vare mere end 1 måned efter første annoncering. Normalvis skal kommunen sælge til markedsprisen, men kan frit vælge mellem alle indkomne tilbud, ligesom kommunen også kan forkaste dem alle.

Købstilbud eller spørgsmål sendes til Gribskov Kommune, Center for Byer, Erhverv og Ejendomme - bee@gribskov.dk

Find en oversigt over ejendomme til salg