Hvor udvikler vi? Få det gyldne overblik

Få det gyldne overblik over, hvor kommunen udvikler erhvervs- og boligområder

Vi har fokus på vækst i Gribskov Kommune og er for tiden i gang med at planlægge mere end 1.000 nye boliger og to store erhvervsområder i Gilleleje og Helsinge. Dermed bliver der flere muligheder for at etablere forskellige boligtyper og virksomheder rundt om i kommunen.

Vi kan tilbyde dig den bedste hjælp, jo tidligere du kommer i dialog med os! Måske ser vi muligheder, som du ikke selv havde tænkt på.

Skriv til os nu

 Du kan læse om vores lokalplanproces her

Hvor udvikler vi?

Især Helsinge, Græsted og Gilleleje er områder, hvor vi for tiden har større udviklingsprojekter i gang - både med boliger og nye erhvervsområder. Men vi holder en balance, så også vores mindre bysamfund, fx Vejby, Esbønderup og Blistrup tager del i udviklingen.

I Helsinge er det særligt området Troldebakkerne med ca. 700 nye boliger, Møllebakken midt i byen med 150-200 nye boliger samt erhvervsområdet Tofte, som driver udviklingen af byen sammen med handlen. Desuden er vi også fuld gang med at se på, hvordan byens detailhandel kan styrkes, så bymidten fortsat er attraktiv med aktiv handel og byliv.

I Gilleleje vil der indenfor en kort årrække stå 100-150 nye boliger klar til indflytning syd for byen, et nyt læringsområde er under etablering omkring skolen, og to nye badehoteller og et nyt museum er på vej.

Få det gyldne overblik

 

Køb og Salg

Salg af fast ejendom

Gribskov Kommune sælger løbende ud af ejendomme og grunde som enten ikke anvendes mere eller som led i byudvikling i kommunen. Når kommunen handler ejendom, sker det som udgangspunkt ved offentlig udbud.

Dette sker ved lokal annoncering og købstilbud skal være skriftlige og vil blive behandlet fortroligt, indtil et salg har fundet sted. Udbudsperioden vil normalt vare mere end 1 måned efter første annoncering. Normalvis skal kommunen sælge til markedsprisen, men kan frit vælge mellem alle indkomne tilbud, ligesom kommunen også kan forkaste dem alle.

Købstilbud eller spørgsmål sendes til Gribskov Kommune, Center for Byer, Erhverv og Ejendomme - bee@gribskov.dk

Find en oversigt over ejendomme til salg