Forslag: At gøre det Gamle Tinghus i Helsinge til et borgerhus med kulturelt henblik

Indsendt den 12. december 2018 af Katrine

Antal stemmer for dette forslag: 60

Forslag:

At gøre det Gamle Tinghus i Helsinge til et borgerhus med kulturelt henblik

Jeg sender forslag til kommunen om, at gøre det Gamle Tinghus i Helsinge til et borgerhus med kulturelt henblik. På baggrund af den nye hvidvasknings lov er det et krav fra regeringen, at alle foreninger har en fast adresse med cvr nr. Kunstværkstederne er blevet rykket til mindre brugbare lokaler for  Gribskovmalerne, som jeg selv repræsentere som formand. Gribskovmalerne har hørt til Helsinge i 20 år af sine snart 70 år. Med nye og yngre kræfter ville vi sammen med værkstederne kunne støtte aktivt op om erhvervslivet i Helsinge Bymidte, hvis Politikkerne, så mulighederne frem for begrænsningerne. Mange nytilflytterne til Helsinge undre sig over manglende kreative aktivitere til børn under 12 år og søger derfor mod Hillerød og gør handlerne der.

 

Tilføjelse til forslag indsendt af Annie:

Mit forslag lyder på at kunstværkstedet flytter til Tinghuset, det vil give mulighed for at kunst og kulturen i Gribskov kan udrette et fantastisk samlingssted, og mulighed for udstillinger og andre kunstneriske udfoldelser, tiltrække de unge og andre som drømmer at udøve deres talenter, Tinghuset ligger perfekt . Nu har det ligget tomt meget længe, og der også et par andre institutioner som står tomme. Så lad nu kreativiteten få et hus. Håber at mange vil støtte op om forslaget.

Stem på forslag

Hvem kan stemme?

For at stemme skal du være borger i Gribskov Kommune. Du kan kun stemme en gang

ddmmåå

Persondata

Når du stemmer på et forslag, registrerer Gribskov Kommune din stemme, dit navn, adresse, email og fødselsdato, og behandler dermed personoplysninger om dig. Når vi behandler personoplysninger om dig, er vi forpligtet til at give dig en række informationer. Dem kan du læse mere om her. Formålet med at behandle oplysningerne er, at kunne sikre, at betingelserne og proceduren for ordningen overholdes samt give mulighed for at evaluere ordningen. Oplysningerne bliver gemt i 1 år.