Gribskov Kommune indfører vikarordning for borgerrådgiver

Publiceret 27-02-2024

Gribskov Kommunes borgerrådgiver er gået på fem måneders barselsorlov. Der har været arbejdet på at finde en midlertidig løsning i perioden. Nu bliver det en vikarordning i samarbejde med Halsnæs Kommune.

Borgmester Bent Hansen udtaler: ”Vi har afsøgt mulighederne og fundet en god løsning, som betyder, at de af vores borgere, som har behov, fortsat kan kontakte en borgerrådgiver i den forholdsvis lange periode, som vores borgerrådgiver er på orlov.”

Ordningen indebærer, at borgere i Gribskov Kommune i perioden kan henvende sig til borgerrådgiveren i Halsnæs Kommune.

Trine Egetved, 1. viceborgmester, som også er ophavsmand til ideen om at finde en vikarordning f.eks. i samarbejde med en nabokommune, udtaler:

”Jeg er meget glad for, at vi har fundet frem til denne løsning. Det er en god måde at bevare den mulighed, at vores borgere kan kontakte en borgerrådgiver, hvis de oplever et behov. Jeg synes, at det er en oplagt mulighed at samarbejde med en af vores nabokommuner omkring det og siger tak til Halsnæs for at stille op.”

Fakta om borgerrådgiveren

Borgerrådgiveren er på barsel mellem d. 20. december 2023 til og med 31. maj 2024.

Borgere i Gribskov Kommune vil kunne kontakte borgerrådgiver i Halsnæs Kommune Gülüm Yalsin på telefon 72 49 62 83 hver torsdag i tidsrummet kl. 10-14. Gülüm Yalsin vikarierer for Thomas Green-Andersen i perioden fra den 1. marts til og med 31. maj. 2024.

Læs mere om borgerrådgiveren